Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Guenther Steiner – “Είναι καλό ότι τερματίσαν και τα δύο μονοθέσια”

O Guenther Steiner τόνισε πως θεωρεί πολύ καλός πως κατάφεραν να τερματίσουν και τα δύο μονοθέσια, δίχως γρατζουνιά. Επιπλέον, μιλάει για το πρόβλημα του Mick Schumacher, ενώ δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Guenther Steiner

“Είναι καλό ότι σε αυτόν τον αγώνα φτάσαμε μέχρι το τέλος και με τα δύο μονοθέσια δίχως γρατζουνιά. Ο Mick (Schumacher) είχε ένα προσωρινό πρόβλημα ισχύος το οποίο νομίζουμε ότι σχετίζεται με την πίεση του καυσίμου που ανέβηκε, ήταν ατυχές, όμως μπόρεσε να συνεχίσει τουλάχιστον. Κάναμε καλούς γύρους και οι οδηγοί έμαθαν πολλά σχετικά με το Monte Carlo – που είναι πάντα σκληρός αγώνας. Προφανώς, δεν συνέβη κάτι συνταρρακτικό που θα μας επέτρεπε να έχουμε κάποια ευκαιρία. Μόλις αρχίσουν οι μπλε σημαίες, οι θερμοκρασίες των ελαστικών πέφτουν και συνεχίζεις να υποχωρείς, και αυτό μας συνέβη σήμερα. Το ξεχνάμε και προχωράμε – έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα.”

Ο Guenther Steiner είναι ένας άνθρωπος με πλούσια ιστορία στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο, η δυναμική της Haas δεν τον αφήνει να ηγηθεί όπως θα έπρεπε. Με το 2021 να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αναμένεται ο Guenther Steiner να έχει στρέψει την προσοχή του στο 2022, ελπίζοντας να δώσει ρεαλιστικές ελπίδες στην ομάδα για κάτι καλύτερο.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Νίκος Δαφνομήλης

Μεγάλος φίλαθλος της Formula 1 από το 2005. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα του αθλήματος και θαυμαστής όλων των ωραίων που έχει να προσφέρει. Μεγάλος φαν και του MotoGP. O μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι ένας μαγικός κόσμος!