Φεύγει ο Grosjean από την Haas

Ο Romain Grosjean επιβεβαίωσε ότι δεν θα παραμείνει στην Haas πέρα από την φετινή σεζόν.

O Grosjean πήγε στην Haas το 2016 φεύγοντας από την Lotus.

Η καριέρα του στην Haas ξεκίνησε ονειρικά καθώς στον πρώτο αγώνα στην Αυστραλία πήρε την έκτη θέση. Στον επόμενο μάλιστα αγώνα στο Bahrain κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί τόσο ωραία την φετινή χρονιά με τον Γάλλο να βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης.

Το τελευταίο κεφάλαιο έκλεισε και το βιβλίο τελείωσε.” είπε ο Grosjean σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είμαι με την ομάδα της Haas από την πρώτη τους μέρα στην F1. Πέντε χρόνια στα οποία είχαμε τα ψηλά και τα χαμηλά μας. Πέτυχα 110 βαθμούς σε 92 αγώνες αλλά το ταξίδι άξιζε.”

Grosjean
Romain Grosjean (FRA) Haas F1 Team VF-20. 18.07.2020. Formula 1 World Championship, Rd 3, Hungarian Grand Prix, Budapest, Hungary, Qualifying Day. Photo credit should read: XPB/Press Association Images.

Έμαθα πολλά, βελτιώθηκα στο να είμαι καλύτερος οδηγός όπως και άνθρωπος. Ελπίζω επίσης να βοήθησα ανθρώπους να βελτιωθούν μέσα στην ομάδα.”

Είναι ίσως η μεγαλύτερη μου υπερηφάνεια, περισσότερο ίσως και από τους τρελούς πρώτους μου αγώνες το 2016 ή την τέταρτη θέση στο Αυστριακό Grand Prix το 2018.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα για το μέλλον.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS