ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Perez – Γλύτωσε την ποινή για το συμβάν με τον Grosjean

Μετά τη σύσκεψη των αγωνοδικών του Βραζιλιάνικου Grand Prix, ο Sergio Perez δεν θα δεχτεί τελικά ποινή για το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Romain Grosjean στο FP3.

Κατά τη διάρκεια των τρίτων ελεύθερων δοκιμών, ο Μεξικανός οδηγός έκλεισε τη γραμμή του Grosjean σε στροφή, με αποτέλεσμα τα δύο μονοθέσια να βρεθούν κοντά και παρολίγον να συγκρουστούν.

Οι Grosjean και Perez σημείωσαν τον 16ο και 17ο χρόνο αντίστοιχα στο FP3 της Βραζιλίας.

“Οι αγωνοδίκες εξέτασαν τα τηλεοπτικά βίντεο, άκουσαν τους οδηγούς των μονοθεσίων 11 (Sergio Perez) και 8 (Romain Grosejean) και τους αντιπροσώπους των ομάδων”, γράφει η επίσημη ανακοίνωση.

“Και οι δύο οδηγοί έκαναν αργούς γύρους με τον Grosjean να είναι έτοιμος να μπει στα pits και τον Perez να ξεκινάει για να σημειώσει γρήγορο γύρο.

“Ενώ το γεγονός μεταξύ των δύο μονοθεσίων δεν έγινε από πρόθεση , κανένας από τους δύο ουσιαστικά δεν επωφελήθηκε και οι αγωνοδίκες συμφώνησαν πως δεν ήταν επικίνδυνο.

“Επίσης, οι αγωνοδίκες συμφώνησαν πως δεν ήταν απαραίτητο να δοθεί συνέχεια στο γεγονός”.

Perez

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!