Γλυκοκοιτάει την έκτη θέση η Alpha Tauri

Το free practice 1 μπορεί να ακυρώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Nurburgring καθώς λόγο ομίχλης το ιατρικό ελικόπτερο δεν μπορούσε να πετάξει αλλά θέματα υπάρχουν εντός πίστας.

Ένα από αυτά είναι και οι δηλώσεις που κάνουν τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι της Alpha Tauri ότι μπορούν να χτυπήσουν την Ferrari στην έκτη θέση του πρωταθλήματος.

Γιατί να μην το πιστεύουν εξάλλου αφού κέρδισαν έναν αγώνα την τρέχουσα σεζόν και παρουσιάζονται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί στην μεσαία κατηγορία των ομάδων.

Το αγωνιστικό τριήμερο θα έχει κυρίως βρόχινη μορφή και έτσι αυτό μπορεί να δημιουργήσει περίεργο grid εκκίνησης αλλά και ανατροπές στον αγώνα.

Μπορεί να ξανά αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά εάν της δοθεί όπως στην Monza;

Pierre Gasly και Daniil Κvyat δείχνουν έτοιμοι να παλέψουν και να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην βαθμολογία με τη Ferrari.

Πρώτα ο Θεός και ο καιρός θα φανεί από το free practice two τι θα δούμε από την ιταλική ομάδα εντός πίστας.

Οι βρόχινες ρυθμίσεις του μονοθεσίου σε συνδυασμό με τον κινητήρα της Honda θα λειτουργήσουν σωστά ώστε να τους οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα;

Όπως και να έχει η μικρή ιταλική ομάδα ευελπιστεί ότι μπορεί να καλύψει την διαφορά με την Ferrari και να βρεθεί στο τέλος αυτή στην έκτη θέση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS