Formula 1ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

George Russell – “Βρισκόμαστε σε καλή θέση”

Ο George Russell της Williams θεωρεί πως η ομάδα του ήταν σημαντικά γρήγορη στα FP1 και FP2, αν και θεωρεί πως ο ίδιος είναι λίγο πίσω ως προς το ρυθμό του.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του George Russell μετά το FP1 και το FP2 στην Imola:

“Ως ομάδα δείχνουμε δείχνουμε σημαντικά γρήγοροι. Βέβαια προσωπικά είμαι λίγο πίσω όσον αφορά το ρυθμό μου. Ο Nicholas οδηγάει πολύ ωραία, ίσως να οδηγάει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά. Προσωπικά χρειάζομαι να βελτιωθώ αρκετά ώστε να μειώσω τη διαφορά από τους αντιπάλους μας, όπως και από τον Nicholas. Ως ομάδα βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή θέση. Έχουμε αρκετά δεδομένα να εξετάσουμε, όμως είμαι σίγουρος πως οι μηχανικοί μου θα αντιμετωπίσουν τα πάντα.”

George Russell

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC