Ο George Russell δήλωσε πως ο σημερινός αγώνας στο Portimao ήταν εξαιρετικά δύσκολος, ενώ του κατέστρεψε τις ελπίδες που είχε για το σκοράρισμα βαθμών.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του οδηγού της Williams, George Russell, μετά το φινάλε του Grand Prix του Portimao:
“Μετά τη χθεσινή ημέρα ελπίζαμε για κάτι περισσότερο. Ωστόσο αυτός ήταν ένας απίστευτα απαιτητικός αγώνας. Το μονοθέσιό μας δεν ταιριάζει με αυτές τις συνθήκες, ειδικότερα όταν δυναμώνει ο άνεμος. Είναι κρίμα, όμως το θετικό είναι πως γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του μονοθεσίου. Απλώς πλέον πρέπει να ελπίζουμε πως θα προχωρήσουμε μπροστά. Σε διαφορετικές και πιο “ήσυχες” συνθηκές, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τη δυναμικότητά μας.”


Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.