Ο sir Frank Williams εισήχθη στο νοσοκομείο

Η οικογένεια Williams επιβεβαίωσε πως ο sir Frank Williams εισήχθη στο νοσοκομείο. Ο 78χρονος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Η ομάδα του Frank Williams “χώρισε” τους δρόμους της από την Formula 1, μιας και η οικογενειακή του ομάδα πουλήθηκε στην Dorilton Capital νωρίτερα την φετινή χρονιά. Η ομάδα δημοσίευσε τη δήλωση από την οικογένεια Williams.

Ο sir Frank Williams πριν από λίγο εισήχθη στο νοσοκομείο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε σταθερή κατάσταση. Η κλινική κατάσταση του Frank είναι ιδιωτικό ζήτημα και η οικογένεια δεν θέλει να κάνει δημόσιο οτιδήποτε περισσότερο για την ώρα.

“Θα θέλαμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας.”

Ο Williams έμεινε παράλυτος λόγω ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος το 1986. Αυτό το ατύχημα τον έχει καθηλώσει για την υπόλοιπη ζωή του να κινείται καθημερινά με αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν στο νοσοκομείο το 2016 με πνευμονία μετά την επιστροφή του στα Grand Prix της ομάδας του.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS