Formula 1

70th Anniversary GP: 1-2 οι Mercedes στο FP2

Οι Mercedes κυριάρχησαν και στην δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στο Silverstone, κάνοντας το 1-2 με τον Lewis Hamilton να είναι ταχύτερος όλων.

Από εκεί και πέρα έκπληξη αποτέλεσε η τρίτη θέση του Daniel Ricciardo με το μονοθέσιο της Renault, με τον πάλαι ποτέ teammate του στην Red Bull Max Verstappen να βρίσκεται αμέσως πίσω του.

Πιο πίσω, οι Ferrari απογοήτευσαν με τον Charles Leclerc να απέχει 1.2 δευτερόλεπτα από τους πρωτοπόρους, ενώ το μοτέρ του Sebastian Vettel παρέδωσε πνεύμα λίγο πριν το τέλος, λήγοντας πρόωρα την διαδικασία.

Την ίδια κατάληξη με τον Vettel είχε και ο Antonio Giovinazzi, με τις Racing Point να φαίνονται ανεπηρέαστες από τα τεκταινόμενα εκτός πίστας και να κάνουν το 5-6.

Αναλυτικά η κατάταξη:

Γιώργος Τσιάκαλος

Η πρώτη του ανάμνηση από Formula 1 είναι να ρωτάει το 2003 αποσβολωμένος τον πατέρα του γιατί ο Barrichello δεν πήρε το πρωτάθλημα αν και κέρδισε στον τελευταίο αγώνα - και μετά από κάποιες αναγκαίες εξηγήσεις μετά, άρχισε το κόλλημα... Θα τον βρείτε να ποστάρει μεγάλα και δυσανάγνωστα κείμενα στο f1racingnews.gr και να (προσπαθεί να) ταλαιπωρεί κόσμο στο twitter.