ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Formula 1 – Ποιος φετινός κινητήρας έχει τον πιο ωραίο ήχο;

Μέχρι σήμερα τρεις από τους τέσσερις κινητήρες της Formula 1 έχουν τεθεί σε λειτουργία , ωστόσο ποιος πιστεύετε ότι έχει τον καλύτερο ήχο μέχρι στιγμής;;

Mercedes

H Γερμανική ομάδα ήταν η πρώτη που έθεσε σε λειτουργία τον κινητήρα της στις 28 Ιανουαρίου. Η Mercedes ελπίζει ότι με τον φετινό της κινητήρα θα κατακτήσει άλλο ένα πρωτάθλημα και θα διατηρήσει την υπέροχη της στην υβριδική εποχή της Formula 1.

Ferrari

Ferrari μπορεί την προηγούμενη σεζόν να τερμάτισε στην δεύτερη θέση, ωστόσο έκανε σημαντικά βήματα προόδου με τον κινητήρα της και ίσως για πρώτη φορά στην υβριδική εποχή της Formula 1 βρέθηκε μπροστά από την Mercedes από άποψη ισχύος.

Μπορεί άραγε να συνεχίσει την ίδια πρόοδο και αυτή την χρονιά;

McLaren και Renault

Την ίδια μέρα με την Ferrari έθεσε η McLaren σε λειτουργία και τον δικό της κινητήρα για πρώτη φορά.

Με τον κινητήρα της Renault στην πλάτη της η McLaren όχι μόνο κατάφερε να τερματίσει μπροστά από την εργοστασιακή ομάδα της Renault στην βαθμολογία, αλλά κατέκτησε και την τέταρτη θέση.

Η Renault έκανε το ίδιο μερικές μέρες αργότερα και ελπίζει σε καλύτερη απόδοση φέτος.

Honda

Honda είναι η μόνη κατασκευάστρια κινητήρων η οποία δεν έχει ανεβάσει ακόμα κάποιο ηχητικό βίντεο του κινητήρα της.

Την περσινή χρονιά κατέκτησε τρεις νίκες με τον Max Verstappen και μένει να δούμε αν θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!