ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Ferrari – Αναστέλλει τις λειτουργίες των εργοστασίων της μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

H Ferrari ανέστειλε όλη την παραγωγή της στο Maranello και στην Modena, συμπεριλαμβανομένης και της Formula 1, μέχρι το τέλος Μαρτίου λόγω του κορωνοϊού.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως άμεση απάντηση στην επιδείνωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Ο Covid-19 έχει στερήσει την ζωή σε περισσότερους από 1000 ανθρώπους στην Ιταλία, με συνολικό αριθμό 15.143 επιβεβαιωμένων περιπτώσεων της ασθένειας.

Η Ferrari ανέλαβε δράση και σταμάτησε προσωρινά την παραγωγή της μαζί με “ορισμένα αυστηρά προληπτικά μέτρα”, για να εξασφαλίσει την ευημερία των εργαζομένων της.

Σε μία εποχή όπως αυτή, η ευγνωμοσύνη μου πηγαίνει πρωτίστως στις  γυναίκες και τους άνδρες τη Ferrari οι οποίοι με την τεράστια δέσμευση τους τι τελευταίες μέρεςς έχουν επιδείξει το πάθος και την αφοσίωση που καθορίζει την μάρκα μας. ” Είπε ο  CEO της Ferrari Louis Camilleri.

Μαζί με τους προμηθευτές μας διασφάλισαν την παραγωγή της εταιρείας και από σεβασμό ως προς το πρόσωπό τους και την ηρεμία των ίδιων και των οικογενειών τους αποφασίσαμε αυτή την σειρά ενεργειών.”

“Οι πελάτες μας και οι οπαδοί μας είναι επίσης στο πάνω μέρος του μυαλού μας αυτή την στιγμή καθώς ετοιμαζόμαστε για μία δυνατή επανεκκίνηση.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).