Η Ferrari έκλεισε συμφωνία ένδυσης με την Armani

Η Scuderia Ferrari υπέγραφε πολυετής συμφωνία με την Giorgio Armani, η οποία θα παρέχει επώνυμα ρούχα για όλα τα, εκτός πίστας καθήκοντα της ομάδας.

Οι οδηγοί της Ferrari Charles Leclerc και Carlos Sainz, η διαχείριση της ομάδας και το τεχνικό προσωπικό θα φορούν ένα εύρος ενδυμάτων και αξεσουάρ της Giorgio Armani κατά τη διάρκεια των επισήμων εκδηλώσεων και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μεταξύ των αγώνων της Formula 1. Τα παραπάνω δήλωσαν σε δύο ξεχωριστές δηλώσεις, χωρίς να αποκαλύψουν οικονομικές λεπτομέρειες.

“Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να συνεργαστούμε ως ένα σύστημα, έτσι ώστε να προωθήσουμε την Ιταλική υπεροχή. Να δημιουργήσουμε ένα συνεργικό διάλογο ανάμεσα σε διαφορετικές πεποιθήσεις.” δήλωσε ο ιδρυτής Giorgio Armani.

Η σημερινή συμφωνία είναι μία προσθήκη στην κατασκευαστική συμφωνία του 2019 μεταξύ της Ferrari και της Armani. Η συνεργασία αυτή παράγει ενδύματα τα οποία πουλιούνται σε πολυτελείς εκθέσεις αυτοκινήτων. Αυτό ήταν μέρος ενός ευρύτερου πλάνου, το οποίο θα ενίσχυε την επωνυμία μέσω νέων συλλόγων ρούχων και αξεσουάρ, προσφορών ψυχαγωγίας αλλά και άλλων υπηρεσιών.

Ο πρόεδρος της Ferrari John Elkann πρόσθεσε: “Η Armani είναι συνώνυμο του Ιταλικού στυλ και της Ιταλικής κομψότητας. Μοιραζόμαστε την ίδια υπερηφάνεια που εκπροσωπούμε τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Από σήμερα, η Scuderia Ferrari και η Giorgio Armani, ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να είναι δυνατές μαζί και όχι μόνο στην πίστα”.

Ferrari
2021 Scuderia Ferrari driver line-up: Charles Leclerc & Carlos Sainz.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC

F1RACINGNEWS