Με φιλάθλους το Βρετανικό Grand Prix παρά την επέκταση του lockdown

Παρά την μη άρση των περιορισμών στην Μεγάλη Βρετανία, οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στο Βρετανικό Grand Prix που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Με τις μολύνσεις από Covid-19 να αυξάνονται ραγδαία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχέδιο για άρση των περιορισμών στις 21 Ιουνίου. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Boris Johnson, ανακοίνωσε ότι άρση των περιορισμών θα γίνει στις 19 Ιουλίου, μία μέρα μετά το Βρετανικό Grand Prix.

Στο Βρετανικό Grand Prix αναμένεται να παρευρεθεί μεγάλος αριθμός φιλάθλων, καθώς το συγκεκριμένο event θα αποτελέσει μέρος της έρευνας για τα αποτελέσματα της άρσης του μέτρου της κοινωνικής απόστασης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει αρχίσει από τον Απρίλιο και θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι.

“Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στο Silverstone για το Βρετανικό Grand Prix του 2021. Οι συνεχιζόμενες συζητήσεις μας με το τμήμα πολιτισμού, μέσων και αθλητισμού, καθώς και με το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας είναι θετικές. Θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες, όταν τις έχουμε στα χέρια μας,” τόνισε η πίστα στους κατόχους εισιτηρίων.

Θυμίζουμε ότι στο Grand Prix του 2019 παρευρέθηκαν 141.000 θεατές, ενώ φέτος μεγάλος αριθμός εισιτηρίων έχει δοθεί σε υγειονομικούς υπαλλήλους για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.

F1RACINGNEWS