ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Zandvoort – F1 από… του χρόνου

Η επιστροφή της Ολλανδίας στο καλεντάρι της F1 παίρνει παράταση για το Μάιο του 2021. Καθώς οι διοργανωτές του Grand Prix της Ολλανδίας ανακοίνωσαν την ακύρωση του αγώνα στο Zandvoort για φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω της παγκόσμιας εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19) το “F1 Heineken Ολλανδικό Grand Prix” έχει, όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, αναβλήθηκε. Η διοργάνωση του Ολλανδικού Grand Prix, σε συνεννόηση με τη Formula One Management, έπρεπε να συμπεράνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η διεξαγωγή αγώνα με κοινό φέτος. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να αναβληθεί οριστικά ο αγώνας για το 2021. Μαζί με τη FIA, η Formula One Management θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα για το 2021, και με αυτό τη νέα ημερομηνία του Ολλανδικού Grand Prix. Όπως κάθε χρόνο, η ημερομηνία θα ανακοινωθεί από τη FIA μέχρι το τέλος του 2020. Όλα τα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ για το νέο αγώνα“, είπε στις δηλώσεις του ο Jan Lammers.

Zandvoort

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.