ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Leclerc – Έχω δείξει τι είμαι ικανός να κάνω ενάντια στον Vettel

Ο Charles Leclerc είναι πεπεισμένος πως έχει δείξει τι μπορεί να κάνει ενάντια στον teammate του Sebastian Vettel.

Από την αρχή της σεζόν, o Charles Leclerc ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Kimi Raikkonen μετά από μία μόλις χρόνια στην F1, είχε πει ότι στόχος του είναι να αλλάξει την στάση της Ferrari ως προς τους οδηγούς της μετά τις δηλώσεις του Mattia Binnotto ότι η Ferrari θα υποστήριζε τον Sebastian Vettel.

Αλλά μια αλλαγή στην απόδοση του Μονεγάσκου από την Αυστρία και μετά, έχει βρει τον νεαρό οδηγό να κερδίζει συνεχώς τον Vettel στις κατατακτήριες ενώ έχει πανηγυρίσει και δύο νίκες εν αντιθέσει με τον Vettel που έχει μόλις μία.

Ερωτηθείς ένα νοιώθει ότι έχει πετύχει τον στόχο του, ο Leclerc απάντησε:

“Νομίζω ότι ο Mattia είναι το άτομο που πρέπει να ρωτήσετε για το αν έχει αλλάξει ή όχι.”

Leclerc

“Αλλά από την μεριά μου, είναι ευχαριστημένος με την απόδοση μου. Ο κύριος στόχος ήταν να βελτιωθώ αυτή την σεζόν. Πήρα αυτή την πρόκληση ως μία τεράστια ευκαιρία για να είναι δίπλα στον Seb και να μάθω από αυτόν και πιστεύω ότι πέτυχα τους περισσότερους στόχους μου.”

“Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που μεγάλωσα φέτος. Υπάρχουν πολλά να μάθω ακόμα από τον Seb σίγουρα Αλλά είμαι χαρούμενος με αυτή την πρώτη χρονιά.”

Ο Lecler τόνισε ακόμα πως θα το αφήσει στην διοίκηση της Ferrari για να αποφασίσει εάν οι επιδόσεις του δικαιολογούν μια ίση μεταχείριση την επόμενη σεζόν.

“Σίγουρα δεν είμαι αυτός που θα πάρει την απόφαση για την επόμενη χρονιά .” εξήγησε.

“Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι δούλεψα πολύ καλά αυτήν την χρονιά και βελτιώθηκε αρκετά.”

“Καταλαβαίνω πλήρως την κατάσταση όπως ανέφερα στην αρχή της σεζόν. Νομίζω ότι ήμουν γρήγορος σε κάποιους αγώνες. Έδειξα τι είμαι ικανός να κάνω και τώρα το αφήνω στον Mattia και στην διοίκηση να αποφασίσει. “

Leclerc

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).