Ετοιμοπόλεμη και η Pramac για τη νέα σεζόν!

Ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο μας παρουσιάζει φέτος η Pramac…

Σε μία ακόμη διαδικτυακή παρουσίαση, από το εργοστάσιο της ομάδας στην Ιταλία οι άνθρωποι της Pramac Ducati παρουσίασαν επισήμως τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα του MotoGP.

Παρών ήταν οι δύο νέοι αναβάτες της ομάδας, Johann Zarco και Jorge Martin. Μαζί και ο αγωνιστικός διευθυντής κ’ επικεφαλής της ομάδας, Francesco Guidotti. Όλοι αναφέρθηκαν στην επερχόμενη σεζόν και τους στόχους που θέλουν να πετύχουν…

Ο Zarco έγραψε ιστορία πέρυσι για την Avintia. Κατάφερε με μοτοσυκλέτα του ’19 να πάρει την πρώτη pole position για την ομάδα και το πρώτο βάθρο. Από την πλευρά του ο Martin κέρδισε δύο Αγώνες στην κατηγορία της Moto2 και ήταν ένας από τους διεκδικητές του τίτλου. Οι ελπίδες του εξανεμίστηκαν όμως όταν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 κ’ έχασε δύο αγώνες. Φέτος η Avintia θα έχει και πάλι μοτοσυκλέτες του 2019, ενώ η ομάδα της Pramac θα έχει εργοστασιακές Ducati ίδιες με αυτές που θα έχουν οι οδηγοί στην εργοστασιακή ομάδα. 

O Γάλλος φαίνεται πως θα πάρει τις τελικές αναβαθμίσεις πιο γρήγορα σε σχέση με τον Jorge Martin. “Αυτή είναι η δεύτερη μου σεζόν με την Ducati και θέλω να τους ευχαριστήσω. Μαζί τους έχω φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο”, σχολίασε ο Zarco. “Θα ήταν πάρα πολύ ωραία εάν το 2021 ήμουν ανταγωνιστικός και κατάφερα να πάρω βάθρο ή ακόμα και νίκη”.

Από την πλευρά του ο Jorge Martin, φέτος έχει ως στόχο του τον τίτλο του Rookie της χρονιάς. “Τα πάντα στο MotoGP είναι καινούργια για μένα και είναι σαν να ξεκινάω από το μηδέν”, τόνισε ο Ισπανός. “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι με την ομάδα της Ducati και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Πραγματικά θέλω πάρα πολύ να οδηγήσω τη νέα μου μοτοσυκλέτα”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok,Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS