Επιστρέφει στο ράλι Μόντε Κάρλο ο Francois Delecour!

Μια από τις μεγαλύτερες μορφές του WRC, o Francois Delecour, θα συμμετάσχει στο ράλι Μόντε-Κάρλο για 23η φορά στην καριέρα του.

΄Ένας από τους θρύλους του WRC την δεκαετία του 1990 και του 2000, o Francois Delecour επιστρέφει στη δράση! Ο Γάλλος θρύλος θα τρέξει στον εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς για 23η φορά στην καριέρα του. Μάλιστα είχε κερδίσει τον αγώνα αυτό το 1994 με ένα Ford Escort RS Cosworth.

Ο Delecour, μεσουράνησε στο WRC κατά τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές αυτής του 2000. Μετρά τέσσερις νίκες στην μεγάλη κατηγορία, ενώ έχει αγωνιστεί για λογαριασμό των Ford,Peugeot και Mitsubishi.

Ο 60χρονος οδηγός δεν έχει ξεχάσει το σπορ καθώς τρέχει σε τοπικούς αγώνες. Αυτή θα είναι η 23η συμμετοχή του στο Μόντε Κάρλο. Θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia RS Rally2.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Francois Delecour

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στο ράλι Μόντε-Κάρλο πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia Rally2 για λογαριασμό της Toksport WRT μαζί με τους κορυφαίους οδηγούς της κατηγορίας“.

Στο πλευρό μου θα βρίσκεται η Sabrina de Castelli και πιστέψτε με θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα συνηθίσουμε το αυτοκίνητο και θα απολαύσουμε αυτό το ράλι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Χρήστος Κονδύλης

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του βόλεϊ με ιδιαίτερη αδυναμία στο WRC. Η αγάπη μου για το σπορ με έφερε άλλωστε στο f1racingnews.gr. Από την στήλη αυτή θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε συμβαίνει στο WRC και όχι μόνο!

F1RACINGNEWS