Επίσημη παρουσίαση της Formula K Hellas!

Το F1racingnews.gr βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού τμήματος της Formula K Hellas στην πίστα καρτ Speedpark στον Ασπρόπυργο.

Παρών ήταν και ο CEO της κατασκευάστριας εταιρείας IPKarting Srl, Daniel Sliva.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο “ιθύνων νους” του εγχειρήματος, Γιώργος Λαζαράκος, o οποίος δήλωσε:

Για μένα προσωπικά εκπληρώνεται το εξής όνειρο. Έχουμε καταφέρει και φτιάξει μια οργάνωση η οποία μπορεί να προσφέρει σε έναν πελάτη, ο οποίος έρχεται να ξεκινήσει και να μπει στην ακαδημία kart και πάντα είχαμε το όνειρο να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Αλλά για να κάνεις το επόμενο βήμα, πρέπει και να έχεις και το κατάλληλο όχημα, μαζί με την κατάλληλη οργάνωση.”

Formula K Hellaw

Την σκυτάλη έλαβε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας (και ενεργός οδηγός kart με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του) Γιάννης Αντωνιάδης:

Η προσπάθεια αυτή είναι μια ευκαιρία για έναν άνθρωπο που κάνει για πρώτη φορά καρτ και θέλει να δοκιμάσει ή να αγοράσει ή και να μπει στην ομάδα. Θέλουμε να μάθουμε στους οδηγούς οδηγική παιδεία, και να γνωρίσουν μια μικρογραφία ενός πραγματικού αυτοκινήτου, όπως είναι ένα καρτ.

Formula K Hellas

Μετά πήρε τον λόγο ο υπεύθυνος ακαδημιών, Μάκης Παναγιωτόπουλος:

“Η ακαδημία μας δεν φτιάχνει πρωταθλητές, αλλά μαθαίνει στους οδηγούς της τα βασικά του motorsport. Δεν κάνουμε κυκλοφοριακή αγωγή, αλλά βοηθάμε ένα παιδί να έχει πολλές ώρες οδήγησης πριν τα 18. Το υπέροχο πράγμα με την ακαδημία μας είναι το γεγονός ότι παρά την οικονομική κρίση, όλες οι θέσεις είναι κλεισμένες. Αυτό είναι πραγματικά συγκινητικό.”

Seed Park

Τελευταίος (και με την βοήθεια του ανεπίσημου μεταφραστή και ελπιδοφόρου καρτίστα, Διονύση Λιβέρη) μίλησε ο CEO της IPK Karting Srl (κατασκευάστριας εταιρείας των σασί Formula K), Daniel Sliva, ο οποίος απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό:

Πρώτα απ’όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της πίστας, οι οποίοι δημιούργησαν όλο αυτό και μας υποδέχτηκαν. Βλέπω πολύ πάθος και δουλειά εδώ πέρα, μαζί φυσικά με την εμπειρία. Το σημαντικό στα καρτ – όπως και σε όλα τα αθλήματα – είναι να λατρεύεις αυτό που κάνεις.”

Formula K Hellas
Μέσω της Formula K Hellas τα παιδιά μαθαίνουν πως να αγωνίζονται, πως να βελτιώνουν τις δεξιότητες τους, να εργάζονται σκληρότερα και να μαθαίνουν οτι τίποτα δεν χαρίζεται χωρίς προσπάθεια παρά το ταλέντο που σίγουρα υπάρχει.

Ακόμα τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητες τους, αποκτούν αυτοέλεγχο και μαθαίνουν την σημασία της λέξης ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση να έγινε πριν μερικές μέρες ωστόσο η Formula K Hellas μέτραει ήδη ενάμιση χρόνο στην χώρα μας και πραγματικά ευχόμαστε να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη.

Formula K Hellas

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Γιώργος Τσιάκαλος

Η πρώτη του ανάμνηση από Formula 1 είναι να ρωτάει το 2003 αποσβολωμένος τον πατέρα του γιατί ο Barrichello δεν πήρε το πρωτάθλημα αν και κέρδισε στον τελευταίο αγώνα - και μετά από κάποιες αναγκαίες εξηγήσεις μετά, άρχισε το κόλλημα... Θα τον βρείτε να ποστάρει μεγάλα και δυσανάγνωστα κείμενα στο f1racingnews.gr και να (προσπαθεί να) ταλαιπωρεί κόσμο στο twitter.

F1RACINGNEWS