Έπαινοι για τον Leclerc από τον Binotto

Ο Mattia Binotto δήλωσε πως ήταν θετική η παρουσία του Leclerc στο βάθρο, καθώς έδειξε το ομαδικό πνεύμα της Ferrari.

Το Grand Prix του Μονακό άνηκε εξ ολόκληρού στη Ferrari. Παρά το πρόβλημα του Leclerc που είχε ως αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στον αγώνα της πατρίδας του, εντούτοις η Ιταλική ομάδα τερμάτισε στο podium, χάρις στον Carlos Sainz. Ο team principal της Ferrari, Mattia Binotto έμεινε χαρούμενος από τον Charles Leclerc, ο οποίος παραβρέθηκε στο βάθρο για να πανηγυρίσει μαζί με την ομάδα την 2η θέση του Carlos Sainz.

Πιστεύω πως είναι πολύ θετικό για τον Charles που βρισκόταν στο βάθρο. Πιστεύω πως ήταν εκείνος που έδειχνε πως γιόρταζε με τον Carlos και με την ομάδα επίσης. Νομίζω πως αυτό το γεγονός ήταν πολύ θετικό, διότι δείχνει το ομαδικό πνεύμα, το οποίο έχουμε αυτή την στιγμή. Πιστεύουμε στο project μας και είμαστε όλοι πεπεισμένοι πως στο μέλλον θα γίνουμε δυνατότεροι και καλύτεροι”.

Binotto

Νομίζω πως συνολικά υπάρχουν πολλά θετικά από το τριήμερο. Πρώτα από όλα η εμφάνιση του μονοθεσίου μας εδώ στο Μονακό. Το μονοθέσιο μας απέδωσε καλά από την Πέμπτη, σε όλα τα sessions. Και πιστεύω πως αυτό είναι σίγουρα θετικό, έχοντας στα υπόψη μας το που βρισκόμασταν στο παρελθόν. Αυτό δείχνει πως το μονοθέσιο και η ομάδα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, όσον αφορά την ανάπτυξη του μονοθεσίου“.

Είναι επίσης πολύ θετικό και για τον Carlos, πέτυχε το πρώτο του βάθρο για τη Ferrari. Ο Carlos τα πηγαίνει πολύ καλά, από την αρχή της σεζόν, έχοντας γίνει ένα με την ομάδα και έχοντας την αυτοπεποίθηση με το μονοθέσιο. Πιστεύω πως πραγματικά άξιζε το πρώτο του βάθρο με εμάς. Είμαι πολύ σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο και πως θα πετύχει πολλά περισσότερα στο μέλλον“.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.

F1RACINGNEWS