ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

“Έντονη η επιστροφη του Zandvoort σύμφωνα με τον Horner

Ο επικεφαλής της Red Bull Christian Horner λέει ότι η επιστροφή του Ολλανδικού στην Formula 1 θα είναι “έντονη”, λίγο πριν την αναμενόμενη ανακοίνωση την Τρίτη. 

Μετά από μήνες συζητήσεων μεταξύ των υπευθύνων της F1 και της πίστας του Zandvoort, είναι κατανοητό ότι έχει ολοκληρωθεί μία συμφωνία για την επιστροφή της Ολλανδίας στο καλεντάρι. Λεπτομέρειες σχετικά με το σχέδιο καθώς και σε ποια ημερομηνία θα διεξαχθεί το Grand Prix πιθανόν να γίνουν γνωστές την Τρίτη το πρωί. Ο Horner, του οποίου η παρουσία του  οδηγού του Max Verstappen στο grid  έχει συμβάλει στην επιστροφή του Ολλανδικού GP, περιμένει οι οπαδοί στον αγώνα να είναι απίστευτοι.

“Ένα Ολλανδικό Grand Prix, το είδαμε εδώ στην Ισπανία με τον Alonso όταν βρισκόταν στο αποκορύφωμά του και βλέπουμε το ποσοστό των Ολλανδών οπαδών σε όλο τον κόσμο, φαίνεται να αυξάνεται και να αυξάνεται ” είπε ο Horner.

“Νομίζω ένα Ολλανδικό Grand Prix, με την δημοτικότητα του Verstappen, θα είναι έντονο . Νομίζω θα είναι θετικό για την Formula 1”

Max Verstappen

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με το ότι η διαδρομή είναι πολύ στενή , ο Horner είπε:

“To Monaco δεν είναι ακριβώς πλούσιο σε προσπάθειες για προσπεράσεις.”

” Προφανώς έχουν κάποια κομμάτια να φτιάξουν στην πίστα, αλλά είναι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμα. Αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα ανακοινωθεί θα είναι ένα ενδιαφέρον GP.”

“Νομίζω θα είναι υπέροχο να δούμε τόσους πολλούς οπαδούς εκεί, οπότε κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο νωρίς .”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).