ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ένοχος ο άνεμος για το ατύχημα του Verstappen

Ο Max Verstappen κατηγόρησε τον άνεμο για τον λόγο που τράκαρε στα δευτέρα ελευθέρα δοκιμαστικά.

Ο Max Verstappen ξαφνιάστηκε από τους άνεμους στην τελευταία στροφή,κάνοντας τετακε κατέληξε στις μπαριερες με το πίσω μέρος δημιουργώντας μεγάλη ζημιά και δουλεία για τους μηχανικούς του.

Μετά το συμβάν ο Verstappen είπε πως δεν ήταν η πρώτη φόρα που του έφυγε το μονοθέσιο στην τελευταία στροφή και παραπονιόταν αρκετά στην ενδοεπικοινωνία για την κατάσταση του άνεμου.

“Παραπονιόμουν αρκετά σχεδόν σε όλους τους γύρους μου για τον άνεμο.”είπε ο Ολλανδός.

“Ήταν πολύ περίεργο,και σε κάποια σημεία έχανα το πίσω μέρος του μονοθέσιου.”

“Μπήκα στην στροφή και ξαφνικά,μπορείς να το δεις και από τα δεδομένα ότι το πίσω μέρος γύρισε. Αυτό τον χρόνο,τα μονοθέσια είναι αρκετά ευαίσθητα με τον άνεμο. Όπως μπορείτε να δείτε και με τον Valtteri που σε ένα σημείο απλά το έχασε.”

“Ένα τρακάρισμα δυστυχώς μπορεί να γίνει. Αλλά ίσως να είναι και καλύτερα γιατί θα διαλύσουν όλο το μονοθέσιο και θα έχουμε μερικά καινούργια εξαρτήματα.”

Καθώς ο Verstappen δεν μπορεί να καλυτερεύσει τον χρόνο του λόγο του τρακαρισματος,κατέληξε να τερματίσει ένατος. Ήταν πολύ χαρούμενος για το μονοθέσιο καθώς είχε καλή αίσθηση.

“Γενικά ήμουν χαρούμενος με το μονοθέσιο,σε αυτό εστιάζω και ήταν πολύ καλά.”

“Έχουμε αρκετή δουλεία ακόμα,από άποψη σταθερότητας θα το ανακαλύψουμε αύριο.”

Ήταν μια καλή μέρα για τον Γάλλο οδηγό της Red Bull αφού τερμάτισε με τον τρίτο χρόνο,ελάχιστα γρηγορότερος από τον Lewis Hamilton.

“Νομίζω πως ήταν αρκετά καλά,” είπε.  “Από το πρωί στα πρώτα ελευθέρα δοκιμαστικά ένιωθα αρκετά καλά με το μονοθέσιο. Κατάφερα να κάνω ότι ήθελα,και αυτό είναι το θετικό. Στα δεύτερα ελευθέρα δοκιμαστικά ήταν το ίδιο,είχαμε γρήγορους χρόνους αλλά μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα από το πακέτο μας και είμαστε μόνο τέσσερα δέκατα μακριά από την Ferrari. Θα πιέσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλύτερους χρόνους,υπάρχει ακόμα δουλεία.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).