Ένας εικονικός γύρος στην πίστα της Μεγάλης Βρετανίας

F1racingnews.gr και Brother Louie Gaming ενώνουν για άλλη μία φορά τις δυνάμεις τους με σκοπό να φέρουν έναν εικονικό γύρο της Μεγάλης Βρετανίας στις οθόνες σας.

Θέλοντας να σας παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό απευθυνθήκαμε στον γνωστό Έλληνα YouTuber, Brother Louie Gaming, ο οποίος μας ετοίμασε ένα φανταστικό βιντεάκι με έναν μοναδικό γύρο.

Πλέον, πριν από κάθε αγώνα στην φετινή σεζόν της Formula 1, ο Brother Louie Gaming θα μας ετοιμάζει έναν αναγνωριστικό γύρο για την εκάστοτε πίστα που πλησιάζει, εξηγώντας μας τα σημεία φρεναρίσματος, τις ζώνες DRS και άλλα πολλά.

Μην ξεχνάμε οτι α τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές μία πολύ στενή συνεργασία και πλέον o Brother Louie Gaming θεωρείται μέλος της οικογένειας του F1racingnews.gr.

Δείτε τον γύρο:

Ακολουθήστε τον Brother Louie Gaming στο κανάλι του στο YouTube εδώ: https://www.youtube.com/channel/UChWnBgIGw8vfZbIgI1oDFNQ

Επίσης, μπορείτε να τον βρείτε και στην σελίδα του στο Facebook: https://www.facebook.com/Brother-Louie-Gaming-101044981708246

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS