ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Ένα βήμα μπροστά για τον Pierre Gasly στην Red Bull

Ο οδηγός της Red Bull Pierre Gasly δήλωσε ότι έκανε ένα βήμα μπροστά με την RB15 στο Baku ακόμα και αν ο βελτιωμένος ρυθμός του δεν ανταμείφθηκε.

Ο Γάλλος πήρε προαγωγή από την Toro Rosso και αντικατέστησε τον Daniel Ricciardo στην Red Bull.

Αλλά παρόλο που το GP στο Azerbaijan διακυβεύτηκε από μια σειρά ποινών που το  έστειλαν να εκκινήσει από το pit lane και στον αγώνα εγκατέλειψε, εκείνος νοιώθει πολύ ποιο άνετος με το μονοθέσιο της Red Bull.

Έθεσε τον ταχύτερο γύρο στο Q1 παρόλο που αργότερα δέχτηκε ποινή λόγω παραβίασης της ροής καυσίμων.

” Πολλά πράγματα έγιναν. Dεν βγήκαμε από τον δρόμο μας αλλά κοιτώντας τα θετικά αυτό το Σαββατοκύριακο, ένοιωσα πολύ καλύτερα με το μονοθέσιο και μπορούσα να οδηγήσω περισσότερο με τον τρόπο που ήθελα. Κατάφερα να αισθάνομαι καλύτερα στις κατατακτήριες και κατάφερα να δείξω μία καλή απόδοση στο Q1.”

“Στον αγώνα εκκινώντας από το pitlane ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να παλέψουμε μπροστά. Αλλά είχαμε αρκετά γρήγορο αυτοκίνητο για να επιστρέψουμε στους βαθμούς και να πάρουμε μερικούς καλούς βαθμούς και ένοιωσα πολύ καλύτερα. “

Pierre Gasly

“Υπάρχει ακόμα δουλειά να κάνουμε αλλά μπορώ να αισθανθώ ότι βελτιώνεται σε σχέση με τα 3 πρώτα Σαββατοκύριακα. Μπορώ να οδηγήσω το αμάξι λίγο περισσότερο με τον τρόπο που θέλω. Προσαρμόζοντας τον εαυτό μου και το πράγμα είναι ότι πηγαίνουμε προς την σωστή κατεύθυνση. “

Όταν ρωτήθηκε αν οι βελτιώσεις προέρχονται από αναβαθμίσεις στην RB15 ή από αλλαγές στο οδηγικό του στυλ, ο Pierre Gasly είπε:

“Πιστεύω ότι είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών, ενός συνδυασμού του τι μπορεί να μου προσφέρει η ομάδα και του τι μπορώ να κάνω.”

“Να προσαρμοστώ λίγο περισσότερο και να αλλάξω λίγο τον τρόπο που οδηγώ για να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε .”

“Αργά βελτιώνουμε όλο το πακέτο “

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!