Ελεύθερα 2, Algarve: Pol Espargaro, ο μόνος κερδισμένος

Η ευκαιρία για βελτίωση των πρωινών χρόνων υπήρξε μόνο στα πρώτα λεπτά των Ελεύθερων Δοκιμών 2, με μια Repsol Honda να αντικαθιστά μια LCR εντός των 10 καλύτερων συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

Δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις κυμάνθηκε η δεύτερη διαδικασία Ελεύθερων δοκιμών στο Algarve της Πορτογαλίας. Η ένταση της βροχής αυξήθηκε αρκετά μετά τα πρώτα 15 λεπτά δράσης, με αποτέλεσμα οι ομάδες να κάνουν την εμφάνιση τους στην πίστα με μόνο στόχο την συλλογή δεδομένων, σε περίπτωση που οι Κατατακτήριες Δοκιμές διεξαχθούν και αυτές υπό βροχή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, Pol Espargaro, Franco Morbidelli και Andrea Dovizioso ήταν οι μόνοι οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν καλύτερο χρόνο από το πρωί, ωστόσο μόνο ο Ισπανός μπόρεσε να βρεθεί στους 10 ταχύτερους της Παρασκευής.

Πλέον, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η δράση στις Ελεύθερες Δοκιμές 3 το πρωί του Σαββάτου, μιας και οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες για στεγνό οδόστρωμα…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του FP2:
FP2

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik Tok,Discord και Twitter.

F1RACINGNEWS