MOTOGP

Ελεύθερα 1, Rio Hondo: Απών χθες, πρωτιά σήμερα ο Nakagami!

Στην πρώτη περίοδο Ελεύθερων Δοκιμών από τις δυο που θα πραγματοποιηθούν, και οι 6 Κατασκευαστές έχουν εκπρόσωπο στη πρώτη 10άδα!

O Taka Nakagami έκανε την πολύ μεγάλη έκπληξη προ ολίγου στην Αργεντινή κατακτώντας την πρώτη θέση. Ο Ιάπωνας δεν ταξίδεψε εγκαίρως στην χώρα, καθώς ανιχνεύθηκε θετικός στον Covid-19, ωστόσο εκμεταλλευόμενος την πρωτοφανής χθεσινή ακύρωση των Ελεύθερων Δοκιμών, πρόλαβε να κάνει τρία αρνητικά τεστ και να φτάσει οριακά στην πίστα ‘Termas de Rio Hondo’ ώστε να δώσει το παρών!

Η Honda είδε και τον Pol Espargaro να είναι 195 χιλιοστά μακριά από τον Ιάπωνα, παίρνοντας την 3η θέση. Είναι μια δύσκολη συνθήκη για τη Honda, καθώς η απουσία του Marc Marquez αποτελεί ένα μεγάλο μειονέκτημα.

Η μόνη Ducati που ήταν σε θέση πρόκρισης ήταν αυτή του Marco Bezzecchi! O Ιταλός έκανε την έκπληξη, με χρόνο δύο δέκατα πάνω από αυτόν του Nakagami. Από εκεί και πέρα οι Suzuki , οι Aprilia και οι δυο εργοστασιακές ΚΤΜ ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους, και είναι σε θέση πρόκρισης. Στο στρατόπεδο της Yamaha, μόνο o Fabio Quartararo κατάφερε να πάρει τη 2η θέση, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση στην Ινδονησία.

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 2 θα είναι οι τελευταίες, και θα δώσουν τα 10 εισιτήρια απευθείας πρόκρισης στο Q2 των Κατατακτήριων Δοκιμών…

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.….