Ελεύθερα 3, Mandalika: Καμία αλλαγή στη 10άδα πρόκρισης στο Q2

Η κατάσταση της ‘Mandalika’ δεν ‘επέτρεψε’ αλλαγές στα συνδυασμένα αποτελέσματα των χθεσινών επιδόσεων. Οι δυο Honda, o Joan Mir και o Pecco Bagnaia, λοιπόν, κυρίως θα παλέψουν για δύο θέσεις στο Q1.

H βροχόπτωση υψηλής έντασης που τελείωσε λίγα λεπτά πριν την έναρξη των Ελεύθερων Δοκιμών 3, ‘έδωσε’ την πρόκριση σε όσους βρίσκονταν στις 10 πρώτες θέσεις των Ελεύθερων 2. Εκεί δεν ήταν οι δυο Honda, με την πτώση που είχε ο Marc Marquez στο φινάλε της χθεσινής ημέρας να του στοιχίζει τελικά. Επίσης, ο 20ος χθες Joan Mir αλλά και ο…’μουδιασμένος’ έως τώρα φέτος Pecco Bagnaia θα χρειαστεί να συμμετάσχουν στο Q1.

Έτσι, με την δεκάδα που παίρνει την πρόκριση στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών στη ‘Mandalika’ να έχει καθοριστεί από τους χθεσινούς γύρους, οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα για να ελέγξουν την κατάσταση της, ενόψει της συνέχειας, η οποία μπορεί να τους βρει με αντίστοιχες συνθήκες.

Ο Marc Marquez έδειξε να έχει αρκετή ταχύτητα με την Honda στις συνθήκες αυτές, βελτιώνοντας συνεχώς τον ταχύτερο γύρο, στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας, όσο η άσφαλτος στέγνωνε. Πιο κοντά στον Marquez βρέθηκε ο Bagnaia, ενώ την έκπληξη έκαναν οι μοτοσυκλέτες της VR46, με τους Marco Bezzecchi και Luca Marini να είναι στο ‘3-4’ αντίστοιχα…

Αναλυτικά η κατάταξη των συνδυασμένων αποτελεσμάτων των Ελεύθερων Δοκιμών:
GP Ινδονησίας FP2

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter.….

F1RACINGNEWS