ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Έκπληκτος ο Vettel με την απόδοση της Mercedes

Η Ferrari με τον Vettel πήγαινε στο GP της Αυστραλίας, όντας το ξεκάθαρο φαβορί μετά τις δυνατές εμφανίσεις που έκανε στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης.

Ωστόσο η ομάδα της Mercedes διέψευσε τα προγνωστικά καθώς οι Lewis Hamilton και Valtteri Bottas κατέκτησαν τις δύο πρώτα θέσεις στις κατατακτήριες του Αυστραλιανού GP,ενώ ο Sebastian Vettel αρκέστηκε στην τρίτη.

Ο Vettel δήλωσε αργότερα πως δεν περίμενε τέτοια απόδοση από την Mercedes.

Αλλά έχει πίστη ότι η Ferrari SF90 είναι γρηγορότερη απ’ ότι δείχνει μέχρι στιγμής στην Αυστραλία.

“Φυσικά και είμαι έκπληκτος,όλοι πιστεύω ότι είναι, ίσως ακόμα και οι ίδιοι.” Δήλωσε ο Γερμανός.

“Πιστεύω ότι εχθές δεν είχαμε μια καλή μέρα και σήμερα ένιωσα καλύτερα.Αλλά από άποψη χάσματος και ρυθμού ήταν πολύ παρόμοια.

Σίγουρα υπάρχουν κάποιες εργασίες που πρέπει να κάνουμε για να καταλάβουμε. Ακόμα πιστεύω ότι έχουμε ένα υπέροχο μονοθέσιο. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από αυτό,οπότε ανυπομονώ για αύριο. “

Sebastian Vettel

Ακόμα ο 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως το μονοθέσιο του χάνει χρόνο στις στροφές.

“Δεν νομίζω ότι η ευθεία είναι μεγάλο πρόβλημα δεδομένου ότι είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί εκεί,απλά χάνουμε στις στροφές.”

“Υπάρχουν 16 στροφές εδώ και νομίζω πως είναι αρκετά ομοιόμορφες.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).