ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Έκπληκτος ο Leclerc από την έλλειψη ρυθμού της Ferrari στην Ιαπωνία

Ο Charles Leclerc λέει οτι η έλλειψη Ρυθμού τις Ferrari στα δύο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Ιαπωνικού Grand Prix ήταν “λίγο έκπληξη“.

Και οι δύο Ferrari βρέθηκαν ένα δευτερόλεπτο πίσω από τις κυρίαρχες Mercedes στο FP1, ενω στο FP2 o Charles Leclerc κατάφερε να βρεθεί στην τέταρτη θέση τέσσερα δέκατα πίσω από ον Bottas.

Ερωτηθείς αν η ομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της, ο Leclerc απάντησε:

“Όχι τα πάντα αλλά πιστεύω ότι κάναμε τα περισσότερα, τα πιο σημαντικά.”

“Αλλά φαίνεται ότι έχουμε έλλειψη ρυθμού αυτό το Σαββατοκύριακο. Το οποίο αποτελεί έκπληξη επειδή ήμασταν πολύ δυνατοί στους τέσσερις τελευταίους αγώνες.”

“Περιμέναμε να είμαστε καλοί εδώ. Θα εργαστούμε για να προετοιμαστούμε για το καλύτερο δυνατό για τις κατατακτήριες της Κυριακής.”

“Η ισορροπία δεν είναι κακή, απλώς λείπει η ταχύτητα. Περιμένω να είναι δύσκολο να φτάσουμε την Mercedes μπροστά.”

Leclerc

Παρά την εμφανή έλλειψη ρυθμού από τους ανταγωνιστές της, ο Vettel επιμένει ότι η μέρα της Ferrari δεν πήγε τόσο άσχημα όσο φαίνεται.

“Δεν ήταν τόσο άσχημα όσο μπορεί να νομίζετε” είπε ο Vettel.

“Νομίζω πως ήμασταν αρκετά εντάξει είχαμε γενική έλλειψη ρυθμού.”

“Νομίζω ότι η Mercedes είναι πολύ άνετη στην ευθεία από το πρωί. Οπότε δεν είναι έκπληξη που μπόρεσαν να το δείξουν ξανά στο FP2.”

“Για εμάς, νομίζω ότι έχουμε λίγο χώρο για βελτίωση. Δεν ήταν η ιδανική περίοδος, ίσως δεν χρησιμοποιούσαμε τα ελαστικά όπως μπορούσαμε.”

“Αλλά συνολικά, θα δούμε τι θα βρούμε αύριο. Θα μείνουμε μέσα και θα δούμε τι θα συμβεί την Κυριακή.”

Leclerc

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).