ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Είμαστε παθιασμένοι και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε

O Sebastian Vettel ανταποκρίθηκε για τις κριτικές της Ferrari και είναι σίγουρος πως ο Ιταλός κατασκευαστής παραμένει “δεσμευμένος και παθιασμένος” με την μάχη του τίτλου που δίνει με τους αντιπάλους

Προτού ξεκινήσει η σεζόν του 2019 η Ferrari ήταν το φαβορί στα χειμερινά δοκιμαστικά. Αλλά η χρονιά της Ferrari συνεχίζει να αποτυγχάνει στις προσδοκίες της με την Scuderia να παραμένει χωρίς νίκη και να βρίσκεται 150 βαθμούς πίσω από την Mercedes.

Μετά την επίθεση του Max Verstappen και της Red Bull, η δεύτερη θέση της Ferrari εξακολουθεί να είναι υπό πίεση αφού τους χωρίζουν μόνο 44 βαθμοί στην κατάταξη.

Καθώς η Ferrari δυσκολεύεται να διορθώσει τις αδυναμίες γύρω από το μονοθέσιο της κάνοντας αντιληπτή την φτωχή διαχείριση των ελαστικών, οι Vettel και Leclerc δέχονται επίθεση για πορσωπικά λάθη τα οποία εμπόδισαν την άνοδο της Ferrari.

Παρά τα προβλήματα, ο Vettel λέει πως υπάρχει μάχη μέσα στην Ferrari και η ομάδα θα συνεχίσει τις προσπάθειες της για το υπόλοιπο του 2019.

“Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως δεν είμαστε και που θέλουμε. Κοιτάς τον πίνακα με τους βαθμούς, κοιτάς τα κομμάτια στην πίστα που χάνουμε σε σύγκριση με τους άλλους. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα και δουλεύουμε πολύ σκληρά,” είπε ο Vettel.

Vettel

“Δεν νομίζω πως μας λείπει η δέσμευση. Οι άνθρωποι είναι παθιασμένοι οπότε πιστεύω πως το κλειδί τώρα είναι να παραμένουμε ήρεμοι. Να το αναλύσουμε και προφανώς να προσπαθήσουμε να τους φτάσουμε όσο μπορούμε. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας”

Ο Vettel επίσης κράτησε τα χέρια του ψηλά για τις επιδόσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν, αφού βρήκε δυσκολίες με το κατάλληλο σημείο και την ιδανική πρόσφυση της SF90.

“Πρέπει να κρίνω τον εαυτό μου γιατί εδώ και εκεί δεν έκανα την καλύτερη δουλεία,”είπε.

“Οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να επικεντρωθώ και να γίνω καλύτερος για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν. Κάτι το οποίο πρέπει να διευθύνω.”

“Εκτός από αυτό νομίζω πως ήταν άνω κάτω,κάποιοι αγώνες ήταν καλύτεροι,κάποιοι άθλιοι. Αλλά στους τελευταίους αγώνες νομίζω πως ήταν καλύτεροι για εμένα. Όπου σε μερικούς στην αρχή δυσκολευόμουν παραπάνω όταν δοκιμάζαμε παραπάνω πράγματα.”

Ο Vettel παραμένει τέταρτος στην κατάταξη οδηγών, 25 βαθμούς πίσω από τον Max Verstappen στην τρίτη θέση και 32 πόντους πίσω από τον Valtteri Bottas της Mercedes.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια ο κόσμος να έχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με την Formula 1 και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον ελεύθερο μου χρόνο θα με βρείτε σε κάποια πίστα καρτ να κάνω μπάντες!!!