ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Albon – Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι teammate του Max το 2020

Η Red Bull ανακοίνωσε ότι ο Alex Albon θα συνεχίσει με την ομάδα και για το 2020.

Ο Alex Albon έχει αγωνιστεί με την Red Bull μέχρι στιγμής σε 12 αγώνες και θα συνεχίσει να πλαισιώνει τον Max Verstappen και την επόμενη χρονιά.

Από το Βελγικό Grand Prix όπου αντικατέστησε τον Pierre Gasly, o Albon έχει βρεθεί στους πρώτους έξι σε κάθε αγώνα. Ενώ έχει ξεπεράσει και σε βαθμούς τον Verstappen.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Christian Horner είπε: ” Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθούμε αυτό το επίπεδο συνέπειας.”

“Ο Alex έχει αποδώσει εξαιρετικά καλά από το ντεμπούτο του με την ομάδα στο Βέλγιο και έχει τερμάτισε επτά φορές στους έξι πρώτους. ” Πρόσθεσε.

“Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθεί κάνεις αυτό το επίπεδο συνέπειας και παράλληλα με την αυξανόμενη φήμη του ως ένας επιθετικός, αφοσιωμένος οδηγός, ο Alex έχει αποδείξει ότι του αξίζει πλήρως να συνεχίσει την πρόοδο του με την Aston Martin Red Bull Racing.

Albon

“Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ακόμα για να ξεκλειδώσει και ανυπομονούμε να δούμε τον Alex δίπλα στον Max το 2020.”

Ο Albon ελπίζει να χρησιμοποιήσει την πρώιμη εμπειρία του με την Red Bull για να βελτιωθεί την επόμενη χρονιά.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είμαι teammate του Μax για την επόμενη χρονιά. Ξέρω πόσο τυχερός είμαι που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία.”

“Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που η Red Bull έχει εμπιστοσύνη σε εμένα και πίστεψε στα αποτελέσματα μου απ’ όταν ήρθα στην ομάδα και για αυτούς το να με κρατήσουν στο μονοθέσιο και για την επόμενη χρονιά είναι μεγάλη υπόθεση.”

“Η φετινή χρονιά ήταν απίστευτη για εμένα και η κλήση μου στα μέσα της χρονιάς από την Red Bull ήταν ήδη ένα μεγάλο βήμα. Οπότε θα χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου από αυτήν την σεζόν και θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία για να βελτιωθώ και να παλέψω μπροστά το 2020.”

Albon

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).