ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Έφεση θα κάνει η Alfa Romeo για την ποινή που δέχτηκε στο Γερμανικο GP

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo Frederic Vasseur επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θα κάνει έφεση στις ποινές που δέχτηκε μετά τον αγώνα που έριξαν τους δύο οδηγούς της εκτός βαθμολογίας στο Γερμανικό GP.

Οι οδηγοί της Alfa Romeo δέχτηκαν ποινές 30 δευτερολέπτων λόγω παρατυπιών στις παραμέτρους του συμπλέκτη κατά την έναρξη του Γερμανικού GP.

Μία έρευνα των αγονοδικών της FIA αποφάνθηκε ότι η ομάδα ήταν ένοχη. Παρόλο που η Alfa Romeo κατηγόρησε τις υγρές συνθήκες και “μία δυσλειτουργία του συμπλέκτη”.

Ο επικεφαλής της Alfa Romeo επιβεβαίωσε ότι η ομάδα θα κάνει έφεση στην ποινή μόλις διερευνήσει το ζήτημα,για να υπερασπιστεί τον εαυτό της με νέα στοιχεία.

“Είναι εξαιρετικά απογοητευτικό το να τιμωρήσουν και τα δύο αυτοκίνητα  και να βγούμε εκτός βαθμών σε έναν τόσο συναρπαστικό αγώνα. ” είπε ο Vasseur.

“H κατάσταση προέκυψε κατά την διάρκεια των γύρων που περάσαμε πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας. Υποφεραμε από μία δυσλειτουργία του συμπλέκτη που ήταν εκτός του ελέγχου μας και θα διερευνήσουμε το θέμα.”

alfa romeo

“Σεβόμαστε την διαδικασία της FIA και την δουλειά των αγωνοδικών. Αλλά θα ασκήσουμε έφεση κατά της απόφασης αυτής καθώς πιστεύουμε ότι έχουμε τους λόγους και τα στοιχεί για την ανατροπή της. Από αυτή την άποψη θα είμαστε σύντομα σε επαφή με την FIA.”

“Ο Kimi και ο Antonio οδήγησαν πολύ καλά σε δύσκολες συνθήκες. Η έβδομη και όγδοη θέση ήταν η σωστή ανταμοιβή για την απόδοση τους.”

“Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για να βάλει και τα δύο αυτοκίνητα στους βαθμούς. Δείξαμε άλλη μία φορά ότι έχουμε τον ρυθμό. Αυτός ο αγώνα ήταν μία μεγάλη βιτρίνα για την Formula 1 και είναι κρίμα που τελείωσε με αυτόν τον τρόπο.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).