Formula 1

Ecclestone – Χαζή κίνηση για Verstappen το να πάει στην Mercedes

Το πρώην αφεντικό της Formula 1 πιστεύει πως θα ήταν ανόητο για τον Max Verstappen να φύγει από την Red Bull και να πάει στην Mercedes.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες που θέλουν τον Verstappen να πηγαίνει στην Mercedes.

H Mercedes μετά την φυγή του Lewis Hamilton εξακολουθεί να ψάχνει τον αντικαταστάτη του με τον Verstappen να είναι ο νούμερο ένα στόχος.

Ο Verstappen σίγουρα έχει οδηγηθεί σε σκέψεις λόγω της απόφασης του Adrian Newey να φύγει από την Red Bull και της εσωτερικής έρευνας για σεξουαλική παρενόχληση που αφορά τον Christian Horner.

Με τις Ferrari και McLaren να έχουν κλείσει οδηγικό δίδυμο για το 2025, η Mercedes είναι το προφανές φαβορί για τον Verstappen.

“Είναι πολύ έξυπνος για το κάνει αυτό.” είπε ο Ecclestone

“Τι θα κέρδιζε; Που να πάει;”

“Θα ήταν χαζή κίνηση. Δεν υπάρχει κάπου που να μπορεί να πάει και να έχει ακριβώς τις ίδιες υπηρεσίες όπως στην Red Bull”.

O Ecclestone ωστόσο καταλαβαίνει το θετικό μίας μετακίνησης του Verstappen καθώς αν συνεχίσει να κερδίζει θα αποδείξει ότι δεν είναι μόνο το μονοθέσιο αλλά και ο ίδιος.

“Θα σκεφτόταν ότι θα μπορούσε να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που λένε οι άνθρωποι αυτή την στιγμή. Ότι δεν είναι αυτός αλλά το μονοθέσιο φανταστικό”.

“Οπότε ίσως θα ήθελε να πάει κάπου αλλού για να αποδείξει ότι εκείνος είναι φανταστικός και όχι το μονοθέσιο”.

“Αλλά που να πάει; Τελικά υποθέτω ότι η Mercedes είναι η προφανής επιλογή”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).