Δύο βαθμούς ποινή ο Ricciardo

O Daniel Ricciardo δέχθηκε δύο βαθμούς ποινή στην license του για την επαφή που είχε με τον Yuki Tsunoda κατά την διάρκεια του Grand Prix του Μεξικό.

Ο οδηγός της McLaren προσπαθούσε να προσπεράσει τον αντίπαλο του από την εσωτερική της στροφής 6 όταν ήρθαν σε επαφή.

Ο μπροστά αριστερός τροχός του Ricciardo ήρθε σε επαφή με τον πίσω δεξιά του Tsunoda με αποτέλεσμα ο οδηγός της Alpha Tauri να βρεθεί στον αέρα.

Ο Tsunoda επέστρεψε στα pit όπου και εγκατέλειψε λέγοντας: ” Πως σκέφτηκε ότι μπορεί να με προσπεράσει εκεί; Δεν ξέρω, σαν να είναι rookie”.

Αφού εξέτασαν τα βίντεο, οι αγωνοδίκες έκριναν ότι το φταίξιμο ήταν του Αυστραλού.

“Οι αγωνοδίκες θεώρησαν ότι η προσπάθεια του Ricciardo να περάσει τον Tsunoda ήταν και πολύ αργοπορημένη και πολύ αισιόδοξη και φταίει πλήρως ο Ricciardo.”

Στον Αυστραλό επιβλήθηκε ποινή 10 δευτερολέπτων και δύο βαθμοί στην license του.

Αυτή την στιγμή ο Ricciardo έχει 6 βαθμούς ποινή αλλά έχει δηλώσει ήδη πως την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται στην F1 οπότε και θα μηδενιστούν σε περίπτωση που επιστρέψει.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter

FacebookTwitterEmailΑνταλλαγή

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS