Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει η Alpha Tauri στην Ιταλία.

Η Alpha Tauri με τους Galsy kαι Κvyat αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο ναό της ταχύτητας καθώς ποντάρουν πολλά στην δύναμη και την αξιοπιστία του κινητήρα της Ηοnda.

H ομάδα βρίσκεται το τελευταίο καιρό σε ανοδική πορεία όπως φάνηκε και στον προηγούμενο αγώνα στην πίστα του Spa στο Βέλγιο και δείχνει ότι στο ιταλικό Grand Prix το τριήμερο που ξεκινά από σήμερα ότι θα είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Η αισιοδοξία πηγάζει από την δύναμη του κινητήρα της Honda που αυτή την στιγμή μετά την Mercedes θεωρείται ο καλύτερος μπροστά από αυτόν της Ferrari και της Renault.

O Christiane Horner μπορεί να προσγείωσε ανώμαλα τους δύο οδηγούς της ομάδας καθώς δήλωσε ότι ο Albon δεν κουνιέται από την θέση του και έτσι η Redbull δεν έχει κενή θέση,εντούτοις θεωρώ πως τον τελευταίο λόγο έχει o Dr Helmut Marko και εκείνος θα αποφασίσει εάν αξίζει ο οποιοσδήποτε την θέση δίπλα στον Verstappen.

Το Σάββατο είναι πολύ σημαντικό εάν δεν καταφέρουν να μπουν στο Q3 να είναι στις παρυφές της δεκάδας ώστε να έχουν το δικαίωμα για την οποιαδήποτε επιλογή ελαστικών πριν τον αγώνα.

Ουσιαστικά με κάποιους βαθμούς κλειδώνουν την καλύτερη θέση από τις μικρές ομάδες σε δυναμικότητα και βάζουν πλώρη για τις μεσαίες.Ας μην λησμονούμε ότι η κορυφαία στιγμή της ιστορίας της ηταν στην συγκεκριμένη πίστα το 2008 με την νίκη που είχε πετύχει ο Sebastian Vettel.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS