Δραματικό Φινάλε στο αγώνα της Γαλλίας – VGL Elite

Ο αγώνας της VGL Elite πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Γαλλίας με τον Νίκο Κωστάκη να παίρνει την 1η θέση. Συγκεκριμένα μέχρι και τις 3 τελευταίες στροφές πρωτοπόρος του αγώνα ήταν ο οδηγός του ArisEsports Θοδωρής Ιωαννου.
Qualifying:

Την pole position για ακόμα μια φορά πήρε ο οδηγός της Ferrari Νίκος Κωστάκης με το 1:27:646 . Δεύτερη θέση πήρε ο Θοδωρής Ιωάννου ενώ την τριάδα ολοκληρώσε ο Αντώνης Κλιαφάς.

Race:

Ωστόσο στον αγώνα ο οδηγός του ArisEsports Θοδωρής Ιωάννου πήρε από νωρίς την 1η θέση μόλις στον 3 γύρο. Στον αγώνα επικράτησε ηρεμία καθώς δεν προέκυψε κάποιο ατύχημα στην πίστα με αποτέλεσμα να μην βγει Safety car. Οι διάφορες άνοιξαν αρκετά με τον Ιωάννου και τον Νίκο να κάνουν τον δικό τους αγώνα καθώς ο ρυθμός τους ήταν στο όριο. Βέβαια σπουδαίες μαχες έδωσαν οι οδηγοί της McLaren και Alpha Tauri οι οποίοι ήταν στη 3-4 θέση. Στον 6 γύρο λοιπόν ο Ιωάννου μπαίνει στα pit γι αλλαγή γόμας. Η στρατηγική της Pirelli έδειξε Μαλακή με σκληρή γόμα . Έτσι και οι δυο πρωτοπόροι έκαναν pit για την σκληρή γόμα. Όμως ο οδηγός της Ferrari μπήκε στα Pit αργότερα χάνοντας αρκετό χρόνο από τον Οδηγό του ArisEsports . Ο αγώνας κράτησε την καλύτερη μάχη στο τέλος με τον Νίκο Κωστάκη να προσπερνάει τον Ιωάννου ο οποίος ήταν στο όριο για κλατάρισμα. Ο αγώνας ολόκληρωθηκε με τον Νίκο κωστακη να παίρνει ακόμα μια εξαιρετική νίκη στον αγώνα της Γαλλίας. Ενώ 2ος τερμάτησε ο Θοδωρής Ιωάννου και 3ος Βασίλης Σωτηρίου.

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα της VGL Elite εδω.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS