Δράμα για την Ferrari και τον Vettel

O Sebastian Vettel θα ξεκινήσει ένατος στο αυστριακό Grand Prix μετά από κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα που τον σταμάτησε από το να κάνει χρόνο στα τελευταία στάδια των δοκιμαστικών.

H Ferrari οδηγούσε τους αντιπάλους της από τις ελεύθερες δόκιμες μέχρι και το Q2 έχοντας καταλάβει την πρώτη και δεύτερη θέση.

Καθώς ξεκίνησε το Q3,οι μηχανικοί της Ferrari ξεκίνησαν να δουλεύουν στο αριστερό μέρος του μονοθέσιου του Γερμανού.

Αφού όλοι έκαναν τον γύρο τους,ο Vettel έμεινε στο γκαράζ,έχοντας λίγα λεπτά ακόμα για το τέλος.

O τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποχώρησε από το μονοθέσιο,χωρίς να κάνει κάποιο χρόνο,ο Leclerc το εκμεταλλεύτηκε και έκανε την δεύτερη Pole Position της σεζόν άλλα και της καριέρας του.

Μέτα από τα δοκιμαστικά η Ferrari δήλωσε ότι το μονοθέσιο είχε πρόβλημα με την γραμμή του αέρα που κατέληγε στον κινητήρα.

Ακόμα δεν είναι γνωστό για το ποιες αλλαγές θα χρειαστούν για να λυθεί το πρόβλημα.

Ο Vettel θα κερδίσει μια θέση χάρης την ποινή του Magnussen γιατί άλλαξε κιβώτιο ταχυτήτων,ο οδηγός της Haas τερμάτισε τα δοκιμαστικά του 5ος.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).

F1RACINGNEWS