Formula 1

Domenicali: Ο Hamilton έχει δώσει μια διαφορετική διάσταση στο άθλημα

O Stefano Domenicali θεωρεί ότι ο Hamilton δεν καθυστερεί το συμβόλαιο λόγω χρημάτων.

Πολλές συζητήσεις έχουν διεξαχθεί τους τελευταίους μήνες στη Mercedes για το νέο συμβόλαιο του Lewis Hamilton. Παρόλο που δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής, ο νέος CEO της Formula 1, Stefano Domenicali, πιστεύει ότι θα μάθουμε σύντομα τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

“Δε βρίσκομαι στο κεφάλι του Lewis [Hamilton], ούτε καν στη θέση του Toto [Wolff],” είπε χαρακτηριστικά. “Αλλά πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή του.”

“Πραγματικά ελπίζω να έχουμε σύντομα αυτήν την ανακοίνωση, επειδή αυτό για το οποίο θα παλέψει αυτήν τη χρονιά είναι κάτι εκπληκτικό, από την πλευρά του αθλητισμού. Μπορώ να φανταστώ την πίεση και τη δυναμική σχετικά με το πώς θέλει να φτάσει αυτό το νέο ρεκόρ, γιατί θα είναι μια απίστευτη ιστορία για να λέει.”

Ως προς τις διαπραγματεύσεις, ο Ιταλός έχει δηλώσει και στον παρελθόν αβέβαιος σχετικά με το μέλλον του Hamilton. “Νομίζω ότι συζητούν πολλά σημεία. Δε νομίζω ότι ένα σημείο αφορά μόνο στον μισθό του. Νομίζω ότι αφορά περισσότερο το τι έχουν στο μυαλό τους να μοιραστούν στο μέλλον. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος.”

“Αλλά μπορεί να μη βιάζονται επειδή έχουν ήδη αποφασίσει ότι όλα είναι καλά,” συνέχισε υποθέτοντας. “Δε θα μάθουμε ποτέ. Αλλά για εμένα, θα ήταν πολύ καλό να δούμε τον Lewis με την ενέργεια που πάντα δίνει στη Formula 1 μόλις έχουμε την ανακοίνωση.”

“Είναι ένας εκπληκτικός οδηγός, ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ένας εκπληκτικός αθλητής,” επεσήμανε. “Και έχει δώσει στη Formula 1 μια διαφορετική διάσταση, που βρίσκεται πάνω από το άθλημα.”

“Συνεπώς, μόλις μάθουμε ποιο θα είναι το μέλλον του, νομίζω ότι θα είναι ωραίο να τον δούμε να αγωνίζεται για κάτι που όλοι θεωρούσαν ακατόρθωτο μέχρι την αναχώρηση του Michael [Schumacher],” τόνισε ολοκληρώνοντας.

Domenicali

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTube και Twitter.