Δοκιμές με το μονοθέσιο της Renault θα κάνει ο Ocon στο Abu Dhabi

O Esteban Ocon θα είναι σε θέση να δοκιμάσει το μονοθέσιο της Renault στις δοκιμές του Abu Dhabi. Οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 2 Δεκεμβρίου.
Η Mercedes AMG F1 έδωσε τη συγκατάθεσή της στο νεαρό οδηγό να οδηγήσει νωρίτερα από το προβλεπόμενο το καινούριο του μονοθέσιο για τη σεζόν 2020. Αφού το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη του 2019 με τη γερμανική ομάδα.Ο Ocon παραμένει εφεδρικός οδηγός της Mercedes μέχρι τις κατατακτήριες του φετινού αγώνα στο Abu Dhabi. Θα είναι σε ετοιμότητα αν τον καλέσει η ομάδα του.Ο Γάλλος οδηγός θα συμμετέχει στις δοκιμές του Abu Dhabi με το μονοθέσιο της Renault και τις δύο μέρες. Όπου θα είναι σε θέση να δοκιμάσει τα ελαστικά της Pirelli που συνέστησε για το 2020.Με τη συμμετοχή του Ocon με την Renault στις ερχόμενες δοκιμές και με τον Lewis Hamilton να είναι απασχολημένος με τα διαφημιστικά καθήκοντα για την Petronas. Αυτό σημαίνει πως ο George Russell θα είναι σε θέση να δοκιμάσει το μονοθέσιο της Mercedes. Με τον Nicholas Latifi να περνάει περισσότερο χρόνο μέσα στο μονοθέσιο της Williams.
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Esteban Ocon προτιμήθηκε έναντι του Nico Hulkenberg για την επόμενη σεζόν από την Renault. Με τον τελευταίο να μένει εκτός Formula1 για το 2020.

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

F1RACINGNEWS