Ο Nico Hulkenberg αναμένεται να γίνει ο δοκιμαστής και τρίτος οδηγός της Aston Martin, ενόψει της σεζόν του 2021.
Ο Γερμανός αντικατέστησε πέρυσι τους 2 οδηγούς της Racing Point. Η πρώτη φορά ήταν στους διπλούς αγώνες στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ο Perez βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Η δεύτερη ήταν στη Γερμανία όταν και αντικατέστησε τον άρρωστο Lance Stroll, λίγη ώρα πριν τις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Hulkenberg έτρεξε σε 179 αγώνες και έφτασε πολύ κοντά να βρεθεί στο βάθρο των νικητών.
Ενόψει της νέας σεζόν και παράλληλα η αρχή της Aston Martin, η Βρετανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γερμανό οδηγό. Πρόθεση της Aston Martin είναι ο Hülkenberg να γίνει ο δοκιμαστής και ο αναπληρωτής οδηγός, σε περίπτωση που υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γερμανικό “f1-insider”.
“Είμαστε κοντά στο Nico και βρισκόμαστε σε συνομιλίες. Θα μπορούσε να είναι ότι θα τον φέρουμε ως τον τρίτο οδηγό. Αυτό θα ήταν υπέροχο για όλους. Ήταν η λογική επιλογή, επειδή έτρεχε μαζί μας για χρόνια. Όλοι γνωρίζουν ότι μπορούμε να βασιστούμε στον Hülkenberg“, δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Aston Martin, Otmar Szafnauer.
Η άφιξη του Hülkenberg θα ενίσχυε περαιτέρω τους γερμανικούς δεσμούς με την Aston Martin. Εκτός από τον Vettel, η ομάδα θα τρέχει και φέτος με κινητήρες Mercedes.
Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο Instagram, YouTube, Tik Tok, Discord και Twitter.