Δοκιμαστής στην Aston Martin o Hülkenberg

Ο Nico Hulkenberg αναμένεται να γίνει ο δοκιμαστής και τρίτος οδηγός της Aston Martin, ενόψει της σεζόν του 2021.

Ο Γερμανός αντικατέστησε πέρυσι τους 2 οδηγούς της Racing Point. Η πρώτη φορά ήταν στους διπλούς αγώνες στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ο Perez βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Η δεύτερη ήταν στη Γερμανία όταν και αντικατέστησε τον άρρωστο Lance Stroll, λίγη ώρα πριν τις κατατακτήριες δοκιμές. Ο Hulkenberg έτρεξε σε 179 αγώνες και έφτασε πολύ κοντά να βρεθεί στο βάθρο των νικητών.

Ενόψει της νέας σεζόν και παράλληλα η αρχή της Aston Martin, η Βρετανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γερμανό οδηγό. Πρόθεση της Aston Martin είναι ο Hülkenberg να γίνει ο δοκιμαστής και ο αναπληρωτής οδηγός, σε περίπτωση που υπάρξει, σύμφωνα με πληροφορίες από το Γερμανικό “f1-insider”.

Hülkenberg
Ο Nico Hülkenberg στην πίστα του Silverstone

Είμαστε κοντά στο Nico και βρισκόμαστε σε συνομιλίες. Θα μπορούσε να είναι ότι θα τον φέρουμε ως τον τρίτο οδηγό. Αυτό θα ήταν υπέροχο για όλους. Ήταν η λογική επιλογή, επειδή έτρεχε μαζί μας για χρόνια. Όλοι γνωρίζουν ότι μπορούμε να βασιστούμε στον Hülkenberg“, δήλωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Aston Martin, Otmar Szafnauer.

Η άφιξη του Hülkenberg θα ενίσχυε περαιτέρω τους γερμανικούς δεσμούς με την Aston Martin. Εκτός από τον Vettel, η ομάδα θα τρέχει και φέτος με κινητήρες Mercedes.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Γιώργος Λιακόπουλος

Φίλος της F1 και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όταν δεν έχει F1 παρακολουθούμε MotoGP και WRC. Λάτρης της οδήγησης (ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες) και υπέρμαχος της οδικής ασφαλείας. Βρίσκομαι στο F1racingnews από το Δεκέμβριο του 2019, χάρη στη θέληση και την επιθυμία για συνεργασία του ιδρυτή της, Σάκη Ζαφειρόπουλου.

F1RACINGNEWS