ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Verstappen – Διαζύγια για τους μηχανικούς με 22 αγώνες

Ο οδηγός της Red Bull Max Verstappen αμφισβήτησε την επέκταση του προγράμματος της Formula 1 σε 22 αγώνες το 2020 καθώς πιστεύει ότι θα οδηγήσει σε πολλά διαζύγια για τους μηχανικούς.

Το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς θα είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία της Formula 1.

Tο Hockenheim θαβρίσκεται εκτός και το Hanoi και το Zandvoort θα προστεθούν.

Ο Verstappen λέει ότι η κύρια ανησυχία του είναι τα μέλη του πληρώματος που θα πρέπει να περάσουν πολλές ώρες στις πίστες.

“Δεν συμφωνώ με 22 αγώνες τον χρόνο” είπε.

“Νομίζω ότι απλά πρέπει να διαλέξουμε τις καλύτερες πίστες εκεί έξω. Ξέρω ότι θέλουν να βγάλουν λεφτά αλλά πρέπει επίσης να σκεφτούν τους μηχανικούς.”

Verstappen

“Φτάνουν την Δευτέρα ή την Τρίτη για να ετοιμάσουν τα πάντα ενώ τα μεγάλα αφεντικά φτάνουν το Σάββατο ή ίσως ακόμα και την Κυριακή το πρωί και πετάνε πίσω στο σπίτι ίσως ακόμα και κατά την διάρκεια του αγώνα.”

“Γι’αυτούς δεν είναι πρόβλημα, μπορούν άνετα να κάνουν και 30 αγώνες, επειδή λείπουν μόνο για τρεις μέρες.”

“Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι τουλάχιστον πέντε ή έξι μέρες και δεν παραπονιέμαι καν για εμάς αλλά για τους μηχανικούς. Θα υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου αν υπάρχουν περισσότεροι αγώνες.”

Verstappen

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).