Formula 1

Έρχεται δέυτερη σεζόν Drive to Survive από το Netflix αρχές του 2020

H Formula 1 επιβεβαίωσε πως η δεύτερη σεζόν της σειράς Drive to Survive θα είναι στον αέρα στις αρχές του 2020. Με τις Mercedes και Ferrari να έχουν δώσει πρόσβαση στις κάμερες της διεθνής υπηρεσίας.

Ακολουθώντας την καλοδεχούμενη πρώτη σειρά,η οποία γυρίστηκε ενδιάμεσα της σεζόν του 2018. Δόθηκε πρόσβαση στο Netflix να καλύψει τα χειμερινά τεστ στην Barcelona και τους αρχικούς αγώνες αυτού του χρόνου πριν εκτελεστεί κάποια συμφωνία.

Οι κάμερες της παράγωγης Box to Box είναι παρών σε όλο το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Το νέο συμβόλαιο,το οποίο περιλαμβάνει τις δυο ομάδες που προτίμησαν να μην συμπεριλαμβάνονται τον προηγούμενο χρόνο. Πλέον έχει υπογραφεί από όλες τις ομάδες.

Δίνοντας πρόσβαση στο Netflix, οι ομάδες συμφωνήσαν πως ότι θα μαγνητοσκοπηθεί από τις κάμερες θα μπορούν να το δείξουν. Εκτός αν τυχαίνει να ανακαλύπτει τεχνικά μυστικά,όπως μονοθέσια χωρίς τα καλύμματα κινητήρα στο γκαράζ.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για μια ακόμα φόρα που δουλεύουμε με το Netflix στην δεύτερη σεζόν του Drive to Survive”. Είπε ο Ian Holmes, διευθυντής δικαιωμάτων των μέσων ενημέρωσης.

“Είναι πραγματικά μια μοναδική σειρά που επιτρέπει τους θεατές να βλέπουν την αθέατη πλευρά της Formula 1. Δείχνοντας χαρακτήρες και συναισθήματα που περνάει κάθε ομάδα και οδηγός,πάνω και έξω από το grid.”

“Το Drive to Survive μας επέτρεψε να φτάσουμε καινούργιους και διαφορετικούς θαυμαστές παγκοσμίως και η συνεργασία με το Netflix για την δεύτερη σεζόν εξασφαλίζει πως συνεχίζουμε να βάζουμε τους θαυμαστές στην καρδιά του τι κάνουμε. Κάνοντας το άθλημα πιο ανοιχτό και προσβάσιμο από όλους.”

Ο επικεφαλής της Mercedes Toto Wolff επιβεβαίωσε τον προηγούμενο μήνα πως η ομάδα του συμφώνησε να πάρει μέρος φέτος. Αφού προτίμησε να μείνει έξω πέρυσι γιατί η Ferrari δεν πήρε μέρος.

“Ήταν κυρίως γιατί ο βασικός μας ανταγωνιστής δεν το έκανε και πίστευε πως ήταν μεγάλος αντιπερισπασμός,”είπε.

“Τότε το είδα στο δρόμο πηγαίνοντας στην Αυστραλία και δεν μου άρεσε. Γιατί νομίζω πως δεν αντανακλούσε με ότι γινόταν στην πίστα.”

“Αλλά όλοι όσοι μου μίλησαν δεν ήταν σκληροπυρηνικοί θαυμαστές αγώνων και μου είπαν πως το λάτρεψαν! Το ξανά είδα και συνειδητοποίησα πως δείχνει ιστορίες από την πίστα που δεν υπάρχουν,αλλά όλα γίνονται για τους χαρακτήρες.”

“Μου έδειξε μια νέα προσέγγιση για να ελκύω καινούργιο κοινό. Διαφορετικά από ότι αντιλαμβάνομαι την F1.”

“Γι αυτό αποφάσισα να μπω και να πάρω μέρος στο Netflix το 2019. Αλλά μόνο για έναν αγώνα. Και αυτό μάλλον θα είναι το Hockenheim.”

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube..

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).