ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Δεν ξέρω τι έγινε στις κατατακτήριες

O Sebastian Vettel θα ξεκινήσει το γαλλικό Grand Prix από τη εβδόμη θέση στo grid εκκίνησης μετά από ένα χαμένο ανέβασμα ταχύτητας που τον άφησε μόνο με έναν γύρo στο Q3 άλλα και μεγάλη πίεση.

Στον πρώτο του γύρo στο Q3 το κιβώτιο ταχυτήτων του Vettel δεν μπορούσε να ανεβάσει στην τέταρτη ταχύτητα στην έξοδο της στροφής 9,και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον γύρω χωρίς να χρονομετρηθεί.

Ο Γερμανός δεν ένιωθε άνετα με το μονοθέσιο του στο τέλος του Q2.

Αλλά και στο Q3 και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από έβδομος,χάνοντας από τον ομόσταυλο του Charles Leclerc τον Max Verstappen άλλα και από της δυο Mclaren του Lando Norris και Carlos Sainz jr.

“Δεν ξέρω γιατί έχασα το ανέβασμα ταχύτητας.”

“Μέτα χάθηκε πολύτιμος χρόνος αλλά και η ροή του γύρου. Οπότε ήταν ανούσιο να περάσω την γραμμή τερματισμού,για αυτό τον ακύρωσα.”

“Στον τελευταίο γύρω δεν ξέρω τι έγινε,δεν ένιωθα το μονοθέσιο το ίδιο όπως ένιωθα στα προηγούμενα κομμάτια των δοκιμαστικών.”

“Ήταν πολύ δύσκολο για έμενα. Γιατί κάποιοι γύροι ήταν πάρα πολύ καλοί και ένιωθα ότι η pole position ήταν κοντά. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είχα την πρόσφυση που είχα στους προηγούμενους γύρους. Είναι κρίμα για αυτό που έγινε θα ήταν καλύτερο να ήμασταν αργοί σε άλλα κομμάτια,αλλά έγινε ότι έγινε σήμερα.”

Vettel

“Δεν μας ταιριάζει κάτι τέτοιο. Είναι προφανές πως είναι περίεργο σαββατοκύριακο,δεν ένιωθα το μονοθέσιο συνεπή και για αυτό δεν μπόρεσα να βγάλω το καλύτερο. Δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτό.”

“Αλλά αν το δεις αλλιώς, ανυπομονώ για τον αγώνα. Όλα είναι μπροστά μας και θα είναι πιο συνεπή,θα δούμε τι θα μας φέρει το αύριο.”

“Αν μπορέσω να περάσω όσα μονοθέσια πέρασα και πέρσι τότε μάλλον θα κερδίσω,είναι ένας μεγάλος αγώνας δύσκολο να κρατήσεις τα ελαστικά για πολύ αλλά θα καταφέρουμε κάτι καλό έχουμε πολύ καλό ρυθμό αγώνα αν και η Mclaren έδειξαν γρήγορες πιστεύω είμαστε ακόμα μπροστά”

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).