ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

Ricciardo – Δεν υπάρχει φόβος ότι θα χάσουμε την πέμπτη θέση

Η Renault μπορεί να δέχεται πίεση από τις Racing Point και Toro Rosso για την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Αλλά ο Ricciardo λέει ότι η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλη μέσα στην ομάδα.

Η Renault ξεκίνησε την χρονιά της ελπίζοντας ότι θα βρισκόταν πιο κοντά στις τρεις πρώτες ομάδες. Ωστόσο έκανε ένα βήμα πίσω και πλέον παλεύει για την πέμπτη θέση.

Ο Ricciardo λέει ότι υπάρχει πίεση στην Renault για να κρατήσουν την θέση, αλλά και πως υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουν.

“Υπάρχει πίεση σε όλους για να τα καταφέρουμε. Δεν θα έλεγα ότι αισθάνομαι την πίεση. Καθώς δεν υπάρχει ο φόβος μέσα στην ομάδα ότι θα χάσουμε την θέση.” Είπε ο Ricciardo.

Ricciardo

“Η προσωπική μου θέση στο πρωτάθλημα, δεν με ενδιαφέρει τόσο. Αλλά από την άποψη της ομάδας, σίγουρα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε.”

“Οπότε δεν ξέρεις τις συνθήκες, αλλά είμαι βέβαιος ότι αν εκτελέσουμε κανονικά τους επόμενους αγώνες θα είμαστε καλά. Θα ασκήσω πίεση στον εαυτό μου.”

“Είναι καλό που είμαστε ακόμα επικεντρωμένοι στην φετινή χρονιά. Η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει για την επόμενη,  αλλά αυτό είναι ανεξάρτητο από την φετινή. “

Η Renault βρίσκεται εννέα βαθμούς μπροστά και από τις δύο αντίπαλες ομάδες.

Ricciardo

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).