ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Leclerc – Δεν το πίστευα στην αρχή της σεζόν ότι θα βρισκόμουν στην τρίτη θέση

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στην χρονιά, ο Leclerc αμφέβαλε ότι θα βρισκόταν αυτή την στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με δύο νίκες και τρεις pole position.

O Charles Leclerc λέει ότι “ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί” ότι θα πάλευε για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών μετά την κακή εκκίνηση της σεζόν.

Ο Lecler είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αλλαγή προσέγγισης στους αγώνες μετά το μόλις ένα βάθρο που είχε πετύχει στους πρώτους έξι αγώνες.

Εξήγησε στο Austin ότι αμφέβαλε στο ξεκίνημα της σεζόν ότι θα βρισκόταν σε αυτή την θέση.

“Νομίζω ότι μετά τους πρώτους τέσσερις ή πέντε αγώνες δεν θα φανταζόμουν οτι θα βρισκόμουν σε αυτή την θέση αυτή την στιγμή της χρονιάς. ” Είπε ο Leclerc.

Leclerc

“Δούλεψα πολύ. Ειδικά στις κατατακτήριες στην αρχή της σεζόν και μετά άλλαξα μερικά πράγματα, πήγε πολύ καλύτερα από την Γαλλία και μετά.”

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την σεζόν. Δεν είχα προσδοκίες όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλά ήθελα πρόοδο και είμαι χαρούμενος.”

Ακόμα ο Lecler τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται να κατακατήσει την τρίτη θέση ούτε για το γκαλά της FIA, ούτε για να εδραιωθεί ως ηγέτης της Ferrari.

“Σίγουρα όχι για το γκαλά και σίγουρα όχι για την ηγεσία.” είπε ο Leclerc

“Προφανώς το να είμαι τρίτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 θα ήταν τρελό. Πέρυσι πάλευα για την 13ή θέση και δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι φέτος θα μαχόμουν για μια θέση στο βάθρο.”

“Οπότε είναι απλά για προσωπικό επίτευγμα, θα ήταν υπέροχο και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι κυρίως για τον εαυτό μου. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος.”

Leclerc

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).