Δεν περίμενε μάχη με τις Mercedes στις κατατακτήριες ο Max Verstappen.

Ο Max Vertappen δεν έκρυψε την έκπληξη του για την μάχη που είχε με τις δύο Mercedes κατά την διάρκεια των κατατακτήριων του Grand Prix του Mugello.

Μόλις 0,365 ήταν διαφορά στο Q3 μεταξύ του Verstappen και του Hamilton που θα βρίσκεται στην pole position στον αυριανό αγώνα. Διαφορά που πρόκειται για την πιο κοντινή ανάμεσα στην Mercedes και οποιαδήποτε άλλη ομάδα στις κατατακτήριες την φετινή σεζόν.

Γεγονός που εξέπληξε τον Max Verstappen. Αφού παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στο Sky F1, ότι δεν είχε φιλοδοξίες να ανταγωνιστεί με την κυρίαρχη Mercedes.

“Προσωπικά δεν περίμενα ποτέ να πολεμήσουμε στα προκριματικά. Αλλά νομίζω ότι μέχρι στιγμής αυτό το σαββατοκύριακο δείχνει πολύ ελπιδοφόρο”. είπε ο Verstappen.

“Νομίζω ότι επιστρέψαμε για τα καλά από τη Monza όπου ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για εμάς. Οπότε νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την τρίτη μας θέση στα προκριματικά”.

Όταν ερωτήθηκε αν οι ισχυροί άνεμοι γύρω από τον Mugello επηρέασαν τις κατατακτήριες. Ο Verstappen είπε:

“Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι φάνηκε λίγο στο Q3”.

“Ο πρώτος γύρος μου δεν ήταν πολύ καλός και μετά νομίζω ότι ο δεύτερος γύρος ήταν λίγο καλύτερος. Αλλά νομίζω ότι η πίστα δεν ήταν η ίδια λόγω του ανέμου”.

“Ούτως ή άλλως, αυτά τα αυτοκίνητα αντιδρούν πραγματικά περίεργα στον άνεμο”.

“Είναι καταπληκτικό να οδηγείς σε αυτή την πίστα. Οι κατατακτήριες ήταν πραγματικά κάτι το ξεχωριστό”.

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYoutube και Twitter.

F1RACINGNEWS