ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Hamilton – Δεν ήταν σπουδαία χρονιά για την εξέλιξη του κινητήρα μας

Ο Lewis Hamilton παραδέχεται ότι δεν ήταν “μία σπουδαία χρονιά” για την εξέλιξη του κινητήρα της Mercedes.

Η Mercedes έχει βρεθεί πίσω σε απόδοση από την κύρια αντίπαλο της Ferrari κυρίως στην ταχύτητα στις ευθείες.

Η Ferrari κατάφερε μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα και τις αναβαθμίσεις της στον κινητήρα της στην Monza να βγει κερδισμένη ενώ η Mercedes που έφερε την δική της αναβάθμιση στο Spa απέτυχε να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο.

Μιλώντας μετά το Ιαπωνικό Grand Prix, ο Hamilton παραδέχτηκε ότι η Mercedes δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που είχε θέσει για την απόδοση του κινητήρα της.

“Νομίζω πως δεν ήταν σπουδαία χρονιά όσον αφορά το μεγάλο ζήτημα,  από την άποψη της ανάπτυξης των κινητήρων μας.”

“Νομίζω ότι ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη στιγμή για τα παιδιά. Δουλεύουν σκληρότερα από ποτέ απλά δεν είναι τόσο επιτυχημένοι σε αυτό το τμήμα.”

Hamilton

“Επιπλέον είναι αρκετά ανιαρός αλλά έχουμε μεγάλη αξιοπιστία και ελπίζουμε ότι αυτό θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι.”

Ο Hamilton ο οποίος δεν μπόρεσε να προσπεράσει τους Charles Leclerc σε Βέλγιο και Ιταλία και Sebastian Vettel στην Ιαπωνία, μίλησε για την δυσκολία του να προσπεράσει τα μονοθέσια της Ferrari ακομα και με την βοηθεια του DRS και πιο φρέσκων ελαστικών.

“Βρέθηκα στο tow του Sebastian, στο tow, με DRS και μέγιστη δύναμη και τα πάντα. Eίναι απίστευτο πόσο γρήγορες είναι οι Ferrari. ” εξήγησε ο Vettel.

“Το κάνει πολύ δύσκολο. Ακόμα και αν έχουμε το πλεονέκτημα των ελαστικών αλλά είναι ωραίο ούτως ή άλλως, παρέχει ενδιαφέρον στους αγώνες.”

 Έχουμε προφανώς κέρδισε το πρωτάθλημα κατασκευαστών αλλά θα πιέσουμε για να αυξήσουμε λίγο την δύναμη στην συνέχεια.”

“Οπότε το δουλεύουν πλήρως και έχω όλη την εμπιστοσύνη του κόσμου ότι θα μπορέσουμε  να κάνουμε κάποιο βήμα για την επόμενη σεζόν.”

Hamilton

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).