ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Leclerc – Δεν έχω πρόβλημα να έρθει ο Hamilton στην Ferrari

Ο Leclerc λέει ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με τον Lewis Hamilton ως μελλοντικό του teammate εν μέσω των φημών με τον Βρετανό να μετακινείται στην Ferrari

To συμβόλαιο του Βρετανού με την Mercedes λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, με τον Hanilton να έχει κερδίσει πέντε τίτλους στα έξι χρόνια του με την ομάδα.

Οι αναφορές που προέκυψαν κατά την διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακο έκαναν λόγω πως ο Hamilton έχει ήδη συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ferrari Kohn Elkann για να οδηγήσει για του κόκκινους το 2020, με τον Βρετανό να μην το αρνείται.

Όταν ρωτήθηκε αν θα καλωσόριζε τον Hamilton ως teammate του στην Ferrari, o Leclerc απάντησε :

“Φυσικά.”

Leclerc

“Στην τελική, είμαστε στην Fornula 1 και θέλουμε να ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους.”

“Είχα την ευκαιρία να έχω τον Seb φέτος δίπλα μου που είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και έμαθα πολλά από αυτόν.”

“Πάντα μπορείς να μάθεις από αυτό το είδος πρωταθλητή.”

Η Mercedes πρόκειται να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Hamilton πριν από την έναρξη της σεζόν του 2020, με τον Toto Wolff να λέει ότι παραμένει άνετος σχετικά με το μέλλον του νυν πρωταθλητή.

Ο Wolff αξιολόγησε τις πιθανότητες  του να μείνει o Hamilton στην Mercedes στο 75%, λέγοντας πως  υπάρχει :

“25% πιθανότητα ότι δεν έχουμε τον έλεγχο.”

Leclerc

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).