ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ

Vettel – Δεν είμαστε το φαβορί για το Grand Prix του Μεξικό

O Sebastian Vettel έχει υποβαθμίσει τις πιθανότητες της Ferrari για το Grand Prix του Μεξικού πάρα του ότι χαρακτηρίζονται ως φαβορί.

Η Ferrari μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα έχει κερδίσει τρεις από τους πέντε αγώνες και έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της.

Η κύρια αντίπαλος της Ferrari, Mercedes, αναμένεται να δυσκολευτεί να φτάσει τις Ferrari στις μεγάλες ευθείες της πίστας καθώς η Ιταλική ομάδα υπερέχει στην απόδοση του κινητήρα.

Ερωτηθείς αν η Ferrari είναι το φαβορί γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο,ο Vettel απάντησε:” Δεν ξέρω. Έτσι και έτσι.”

“Οι άνθρωποι κοιτάζουν την πίστα και κοιτάζουν την ευθεία. Νομίζω ότι είμαστε δυνατοί στις ευθείες στους πρόσφατους αγώνες, αλλά υπάρχουν και αρκετές στροφές.”

Vettel

“Επιπλέον εδώ δεν είναι μία πίστα όπου η αποδοτικότητα μετράει τόσο πολύ. Έχουμε ένα αρκετά αποδοτικό μονοθέσιο, οπότε ίσως εδώ δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας, οπότε θα δούμε πως θα διαχειριστούμε τις στροφές, όπου κάποιες από αυτές τις στροφές ήταν η αδυναμία μας. Οπότε θα δούμε.”

“Νιώθω αισιόδοξος. Νομίζω ότι έχουμε ένα καλό πακέτο.” πρόσθεσε.

“Υπάρχουν μέρη της πίστας που θα είναι υπέρ μας και αλλά που θα είναι πιο δύσκολα αλλά θα δούμε πως θα πάει. Ο καιρός μπορεί να είναι μια δυσκολία αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε θα δούμε τι θα γίνει.”

Η Ferrari δεν έχει κερδίσει στο Μεξικό από το 1990 και την νίκη του Alain Prost.

Vettel

Για περισσότερα νέα πατήστε εδώ. Ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο κανάλι μας στο youtube.

Ζαφειρόπουλος Διονύσης

Μεγάλωσα παρακολουθώντας Formula 1 και δημιούργησα το F1racingnews.gr σε μία προσπάθεια να ασχοληθεί ο κόσμος με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ελεύθερος μου χρόνος με βρίσκει στην πίστα Speed Park στον Ασπρόπυργο (ΝΑΙ είμαι μεγάλος λάτρης των ΚΑΡΤ).