MOTOGP

Dankaur, Ελεύθερες Δ.-1: Με Bezzecchi ταχύτερο η παρθενική εμφάνιση σε ινδικό έδαφος

Με τους αναβάτες να δυσκολεύονται σε αρκετά σημεία, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP προσέθεσε σήμερα και την Ινδία στους προορισμούς τους οποίους έχει βάλει στο καλεντάρι…

Δίχως να έχει δοκιμάσει κανείς την πίστα ‘Buddh International Circuit’, οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσμου προσπάθησαν να βρουν ρυθμό και καλούς χρόνους στις πρωινές Ελεύθερες Δοκιμές.

Ο Marco Bezzecchi, ο οποίος αναζητά ένα πολύ καλό πλασάρισμα στον αγώνα με σκοπό να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία, ‘σημείωσε’ τον ταχύτερο χρόνο, όντας ο μόνος που κατέβηκε από το 1:46, διασχίζοντας αυτά τα 5 χιλιόμετρα, από τα οποία αποτελείται το σύνολο της διαδρομής.

Προσωρινά, την απευθείας πρόκριση στο Q2 έχει εξασφαλίσει και ο έτερος αναβάτης της Mooney, Luca Marini, ενώ και οι δύο αναβάτες της Pramac ‘τοποθέτησαν’ και τις δύο Ducati τους εντός 10άδας.

15ος ο Pecco Bagnaia

Η Ducati εκπροσωπείται εντός δεκάδας και μέσω της Gresini με τον Fabio Di Giannantonio να πλασαρίζεται 9ος, ενώ εκτός έμεινε ο Bagnaia. Ο Πρωταθλητής δεν μπόρεσε να μείνει ανταγωνιστικός ως το φινάλε, και η έλλειψη περίπου δυόμισι δεκάτων του δευτερολέπτου τον άφησαν στη 15η θέση.

Εξαιρετική εκκίνηση στο τριήμερο έκανε η Honda, με τον Marc Marquez 2ο, και τον Mir 10o. Σαφώς, όμως, και είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα δυναμικής των μοτοσυκλετών.

Ο Brad Binder ήταν και πάλι ο ταχύτερος της ΚΤΜ, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η 4η θέση του Raul Fernandez, ‘καβαλώντας’ την Aprilia RNF.

H 2η περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών θα ξεκινήσει στις 13.30 ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε όλα τα νέα της F1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord,Twitter