Formula 1

Tο design του φετινού κράνους του Daniel Ricciardo

Ο νέος οδηγός της McLaren Daniel Ricciardo, είναι γνωστός για τα πιο ιδιαίτερα design σε κράνη των τελευταίων χρόνων. Το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και το νέο του κράνος για το 2021.

Ο Ricciardo αποκάλυψε το νέο του κράνος για τη φετινή σεζόν, μόλις μία μέρα πριν από την αναμενόμενη παρουσίαση του φετινού μονοθεσίου της McLaren. Το μονοθέσιο (MCL35M), όπως ξέρουμε είναι ιδιαίτερα αναμενόμενο, μιας και θα είναι και πάλι μετά από χρόνια τροφοδοτούμενο μονοθέσιο της Mclaren από κινητήρες της Mercedes.

Στο θόλο του κράνους υπάρχουν τέσσερα διασταυρομένα βέλη με το μήνυμα θετικότητας: “All Good, all Always” περικλείοντας το σύμβολο. Επιπλέον στο κράνος υπάρχει και το papaya orange, δηλαδή το χρώμα της McLaren με το οποίο αγωνίζεται η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Στο πίσω μέρος είναι γραμμένο το ψευδώνυμο του: “Honey Badger”.

Επίσης, μαζί το σήμα του Mind (ένας φιλανθρωπικός οργανισμός ψυχικής υγείας ο οποίος προωθείται από την McLaren), στα πλάγια υπάρχει ο αριθμός #3, ο οποίος είναι ο αριθμός με τον οποίο αγωνίζεται ο Daniel. Επίσης γύρω-γύρω στο κράνος, κυριαρχεί και ένα μπλε φόντο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το νέο κράνος του Αυστραλού:

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Αδάμ Πίτσης

Λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα του χώρου της αυτοκίνησης, ωστόσο πάνω απ'όλα λατρεύω την Formula 1. Από μικρός παρακολουθούσα σχεδόν κάθε αγώνα, ενώ πλέον χάρη στην ευκαιρία που μου έδωσε ο ιδρυτής του F1racingnewsgr, Σάκης Ζαφειρόπουλος, έχω έρθει ακόμη πιο κοντά στο άθλημα που αγαπώ. *Επίσης λατρεύω τα Go Karts, το gaming αλλά και άλλα πρωταθλήματα όπως: Formula Drift και WRC