Καθαρές οι εξετάσεις του Norris, θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα

Ο επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl, δήλωσε πως οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως στον Lando Norris, προκειμένου να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα.

Ο Lando Norris έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στην Eau Rouge, με αποτέλεσμα να πέσει στις μπαριέρες με μεγάλη ταχύτητα και να διαλύσει την MCL35M. Η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που ο Norris μετέβη στο ιατρικό κέντρο της πίστας κι έπειτα στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες στον αγκώνα του, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις.

Ευτυχώς, οι εξετάσεις του νεαρού Βρετανού βγήκαν καθαρές κι οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως, για να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της McLaren, Andreas Seidl.

“Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο τελείωσαν. Όλα εντάξει με το αγκώνα του, όπου είχε ενοχλήσεις. Όλα είναι καλά και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί αύριο. Η εκτίμηση της ζημιάς συνεχίζεται, τουλάχιστον σε ότι αφορά αυτά που πρέπει να αλλάξουμε και στην επίδραση που θα έχει αυτό στην θέση εκκίνησής μας.”

“Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Lando (Norris) είναι καλά. Τώρα, η προσοχή μας στρέφεται στο να ετοιμάσουμε το μονοθέσιο για τον αυριανό αγώνα. Γνωρίζοντας ότι ο Lando είναι σε καλή φόρμα, ευελπιστούμε ότι θα βρεθούμε σε θέση, όπου θα μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς.”

“Δεν μίλησα με τον Lando λεπτομερώς. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει απόψε. Νομίζω ότι ήταν μία αρκετά μεγάλη σύγκρουση, αλλά, με την ασφάλεια που υπάρχει στην F1 και την ασφάλεια που έχουν οι πίστες, το μόνο που αποκόμισε ήταν μερικοί μώλωπες.”

Διαβάστε όλα τα νέα της Formula 1 εδώ, ενώ πλέον μπορείτε να μας βρείτε στο InstagramYouTubeTik TokDiscord και Twitter.

Παύλος Γασπαρινάτος

Μεγάλος λάτρης της Formula 1 και του WRC. Ενίοτε παρακολουθώ και MotoGP ή οτιδήποτε κινείται σε 2 ή 4 τροχούς. Η πίεση του Σάκη Ζαφειρόπουλου με "ανάγκασε" να επισκεφτώ την πίστα Speed Park κι από τότε είμαι μεγάλος θαμώνας της συγκεκριμένης πίστας.

F1RACINGNEWS